Adriana Lima'nın 'Soyunmam' açıklamasının ardından Metin Hara çıktı!

Geçtiğimiz haftalarda "Artık soyunmayacağım" diye açıklama yapan dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın bu kararı almasında sevgilisi Metin Hara'nın kitapları ve öğretilerinin etkili olduğu konuşuluyor.

Victoria's Secret'in deneyimli meleklerinden Adriana Lima'ın geçtiğimiz yazdan beri yazar Metin Hara'yla ilişkileri dolu dizgin devam ediyor.

Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla herkesi şaşırtmıştı. Geçen ay düzenlenen yılbaşı gecesi özel defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrıldığını açıklamıştı.

adriana-lima-ic

"BOŞ YERE SOYUNMAYACAĞIM"

Sosyal medya, toplum ve moda dünyasında kadın bedeni üzerine yapılan baskılara dikkat çeken 36 yaşındaki manken şunları yazmıştı: "Kadınlara belirli bir vücut ölçüsünün dikte edilmesi hiç adil değil. Bu ne fiziksel olarak ne de aklen sağlıklı. Ben bu algıyı değiştirmeye karar verdim. Bundan sonra vücudumu boş sebeplerle göstermeyeceğim, boş yere soyunmayacağım."

41FF0BD400000578-0-image-a-4_1499098411920

SEBEBİ METİN HARA MI?

Paylaşımının ardından destek mesajları yağan Lima, mesajını "Hadi gelin dünyayı değiştirelim" sözleriyle tamamlamıştı. Adriana Lima'nın emekliye ayrıldıktan sonra soyunmama kararını bugünkü köşesine taşıyan Sabah gazetesinden Bülent Cankurt şu ifadeleri kullandı;

"Geçen hafta Instagram sayfasında 'Artık yok yere soyunmayacağım' diyen Adriana Lima'nın bir 'aydınlanma' yaşadığı için böyle bir karar aldığını öğrendim. Lima'nın aydınlanma yolunda en büyük ışık kaynağının da sevgilisi Metin Hara olduğu kulağıma geldi. Dünyaca ünlü model, yazdan beri flört ettiği sevgilisi Metin Hara'nın çekim alanına iyice girmiş! Kitaplarında ve öğretilerinde aydınlanma ve farkındalığa vurgu yapan Metin Hara, sevgilisi Adriana Lima'nın da 'aydınlanma'sına katkı sağlamış!"

Adriana Lima'nın 'Soyunmam' açıklamasının ardından Metin Hara çıktı! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara soyunmam çıplak poz Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.