Adriana Lima'nın minik hayranı 11 yaşındaki Duru, bez bebeğiyle son yolculuğuna uğurlandı.

Kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Duru Apraş’ın cenazesi Çorum’da toprağa verildi. Duru’nun tabutunun üzerine, kemoterapi tedavisi süresince taktığı kırmızı renkli şapkası ve çok sevdiği bez bebeği konuldu

Güzel manken, Metin Hara’nın ziyaretine gittiği Duru Apraş’a sevgilisi aracılığıyla ‘Geçmiş olsun’ demişti. Duru’yu instagram’da da takibe alan Adriana, ‘Türkiye’ye gelince yanındayım’ sözünü vermişti ancak Duru 2 yıllık yaşam savaşını dün kaybetti.

adri3

Cenazesi, bugün memleketi Çoruma getirildi. Minik Duru için Ulu Camide tören düzenlendi. Törende çok sevdiği kırmızı şapkası ile bez bebeği tabutunun üstüne konuldu.

adri2

Adriana Lima'nın minik hayranı 11 yaşındaki Duru, bez bebeğiyle son yolculuğuna uğurlandı. ile ilgili etiketler lösemi adrianalima metinhara duruapraş minikhayran lenfoma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.