Adriana Lima'nın kalbini bir kez daha çaldı!

Başarılı model Adriana Lima, sevgilisi Emir Uyar ile Londra’daki Damien Hirst’ün sergisini gezdi. Ünlü çift, ilk kez bir davette boy gösterdi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, 3 aydır aşk yaşadığı iş insanı Emir Uyar ile ünlü sanatçı Damien Hirst’ün Londra’daki sergisini birlikte gezdi.

İLK KEZ BİR DAVETE KATILDILAR

Çift, ilk kez bir davete birlikte katıldı. İngiliz basınına Emir Uyar'la poz veren Adriana Lima, özel hayatıyla ilgili "Gördüğünüz gibi çok mutluyum" demekle yetindi.

Adriana Lima'nın kalbini bir kez daha çaldı!

SANAT AŞIKLARI

Venedik'teki San Clemente Palace Kempinski'nin sahibi olan Emir Uyar da bonkörlüğünü yine konuşturdu. Türk iş insanı, dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Damien Hirst'in 85 bin dolarlık (yaklaşık 485 bin TL) tablosunu satın aldı. Emir Uyar, kalp şeklindeki bu eseri de sevgilisine hediye edip Adriana Lima'nın kalbini bir kez daha çaldı.

Adriana Lima'nın kalbini bir kez daha çaldı! - Resim : 2

İLK KEZ VENEDİK'TE GÖRÜNTÜLENDİLER

İkili ilk kez geçen temmuzda Venedik tatilinde bir arada görüntülenmişti.

Adriana Lima'nın kalbini bir kez daha çaldı! - Resim : 3

Adriana Lima'nın kalbini bir kez daha çaldı! ile ilgili etiketler İtalya Adriana Lima
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.