Adriana Lima'dan Metin Hara'ya evlilik mesajı!

Türk yazar Metin Hara ile ilişkisi dolu dizgin ilerleyen ünlü model Adriana Lima sosyal medyadan sevgilisine evlilik imasında bulundu.

Adriana Lima ile yazar Metin Hara’nın ilişkisi ayrılık iddialarına rağmen tam gaz devam ediyor. Lima’nın geçtiğimiz gün evlenen Priyanka Chopra ve Nick Jonas düğünü hakkında sosyal medya sayfasından bir arkadaşı ile mesajlaşması Lima’nın hayranlarının dikkatini çekti.

Lima, sosyal medya sayfasından Nick Jonas’ı tebrik eden arkadaşına “Evet arkadaşım sırada sen varsın, inşallah ben de” ifadelerini kullandı.

 UZUN SÜREDİR BİRLİKTELER

Metin Hara ile Adriana Lima'nın aşkı geçtiğimiz yaz başlamış, çiftin Bodrum'da yaptığı tatil magazin manşetlerinden düşmemişti. Attıkları her adım olay olan çiftten Adriana Lima reklam olduğu iddia edilen ilişkisiyle ilgili “Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz” demişti.

Adriana Lima'dan Metin Hara'ya evlilik mesajı!

Adriana Lima'dan Metin Hara'ya evlilik mesajı! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.