Adriana Lima, tam bir Türk yenge oldu... Hara'nın eski sevgilisini engelledi!

Metin Hara'nın eski sevgilisi, oyuncu Beste Kökdemir; Adriana Lima'yı Instagram'dan takibe aldı; Adriana da Beste'yi engelledi.

Adriana Lima'yı Instagram'dan takibe alan Metin Hara'nın eski sevgilisi Beste Kökdemir'in, Adriana tarafından engellenmiş.

Adriana Lima ve yazar Metin Hara'nın birliktelikleri son zamanlarda gündemden düşmüyor. Magazin haber sayfalarında pek çok kez yer verilen ünlü çift bu sefer, Hara'nın eski sevgilisi Beste Kökdemir'in Lima tarafından Instagram'dan engellenmesiyle gündeme geldi.

Posta'da yer alan habere göre oyuncu Beste Kökdemir, "11 milyon takipçisi var. Niye bunu yaptı hiç anlam veremedim. Ben kim, o kim?" diyerek bu kıskançlığa çok şaşırdığını bildirdi.

Adriana Lima, tam bir Türk yenge oldu... Hara'nın eski sevgilisini engelledi! ile ilgili etiketler Metin Hara Adriana Lima beste gökdemir eski sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.