Adriana Lima, Metin Hara'yı çabuk unuttu... Eski sevgilisiyle buluştu!

Metin Hara’yı bırakıp ABD’ye dönen Adriana Lima, önceki akşam New York’taki evinde eski sevgilisini ağırladı.

Bu yaza damgasını vuran Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşkında ilginç bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz ay Metin Hara ile aşkını Bodrum'da yaşayan ve Türk hayranları tarafından 'yenge' diye anılan dünyaca ünlü model Lima, ABD'ye döndükten sonra herkesi şaşırttı.

Lima, önceki akşam Yunanlı eski aşkı Miltiadis Kastanis'i New York'taki evinde ağırladı. Boks tutkusuyla bilinen Brezilyalı model ile eski aşkı Kastanis, 'Baby face' lakaplı ABD'li boksör Niko Valdes'in maçını televizyondan izledi.

RYRT

Bu yaşananlar ise Lima'nın Bodrum'da Hara ile tatil yaptığı sırada Kastanis'in güzel modele "Özledim seni. Yine coşmuşsun ama eve dön artık" şeklindeki çağrısını akıllara geldi.

Uçankuş’un haberine göre Lima ile kısa süreli aşk yaşayan Kastanis'in Brezilyalı modelle çekilen fotoğraflarını ayrılığa rağmen Instagram'dan silmemesi de dedikoduları arttırdı.

Bunu gören Lima hayranları "İşte bu hiç olmadı yenge!" diye Victoria's Secret meleğine sitem etti.

Adriana Lima, Metin Hara'yı çabuk unuttu... Eski sevgilisiyle buluştu! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara Aşk eski sevgili sitem buluştu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.