Adriana Lima hamile mi? Göbeğindeki çıkıntı dikkat çekti!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, 78'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne sevgilisi Andre Lemmers'i öpücüklere boğdu. Ayrıca fotoğraflarda göbeğindeki çıkıntı dikkat çeken Lima'nın hamile olduğu iddia edildi.

Venedik Film Festivali, bu yıl 78'nci kez düzenlendi. Festivalin meşhur kırmızı halısı, yine ünlüler geçidine dönüştü. Kırmızı halıda en dikkat çeken isimlerin başında ise ünlü model Adriana Lima geldi. Türk hayranlarının da Metin Hara'yla ilişkisi nedeniyle yakından tanıdığı Lima, yapımcı sevgilisi Lemmers'i öpücüklere boğdu.

Adriana Lima hamile mi? Göbeğindeki çıkıntı dikkat çekti!

Yeni ilişkisi hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan eski top model, basın mensuplarına poz verirken sürekli olarak Lemmers ile samimi görüntüler verdi. Son görüntüsüyle şaşırtan Adriana Lima, ayrıca kırmızı halı için uzun payetli bir elbise tercih etti.

Adriana Lima hamile mi? Göbeğindeki çıkıntı dikkat çekti! - Resim : 2

HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Fazla kilolarıyla dikkat çeken 40 yaşındaki Adriana Lima'nın hamile olduğu iddia edildi. Lima'nın sevenleri, 'göbek mi bebek mi?' diyerek ünlü modeli soru yağmuruna tuttu. Lima'nın hamilelik iddiasını yalanlamaması kafaları karıştırdı.

Adriana Lima hamile mi? Göbeğindeki çıkıntı dikkat çekti! - Resim : 3

Adriana Lima hamile mi? Göbeğindeki çıkıntı dikkat çekti! ile ilgili etiketler Adriana Lima Andre Lemmers
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.