Adriana Lima, büyük aşkı Metin Hara'yı sildi!

Ünlü Victoria's Secret mankeni Adriana Lima ve yazar Metin Hara'nın büyük aşkı bu yaza damgasını vurmuştu. Ünlü çiftin ilişkileri üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Adriana Lima, büyük aşkım dediği Hara'yı takipten çıkardı.

Geçtiğimiz yaza damgasını vuran aşklarıyla, magazin gündemine oturan Adriana Lima ve Metin Hara'nın büyük aşkı bitiyor mu? Ünlü Victoria's Secret meleği, sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

İkilinin fotoğrafları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar magazin gündeminin öncelikli konusu oldu. Kimileri 'gerçek aşk' diyor, kimileri ise 'reklam.'Adriana Lima ilişkisiyle ilgili ''Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz'' demişti.

METİN HARA TAKİBE DEVAM EDİYOR

Ancak ilişkide sürpriz bir gelişme yaşandı. Adriana Lima, Metin Hara'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Metin Hara ise Brezilyalı modeli takip etmeye devam ediyor.

Adriana Lima, büyük aşkı Metin Hara'yı sildi! ile ilgili etiketler Adriana Lima Metin Hara ayrıldı takip
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.