Adrenalin tutkusunu iliklerinize kadar yaşayacağınız bu yeri keşfetmelisiniz

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde Beşkayalar mevkiindeki derin vadi, güzelliği ve müthiş manzarasıyla adrenalin tutkunlarının yeni adresi oluyor.

Kocaeli, gelişmiş sanayi bölgesi olarak bilinmektedir. İstanbul ile Anadolu arasında bağlantı konumunda olan şehir, doğal güzellikleri ile de oldukça popülerdir. Dört mevsim gelen ziyaretçilerine farklı manzaralar sunan şehir, doğal güzelliklerinin yanı sıra geçmişten günümüze kadar gelen pek çok tarihi yapıları ve eserleri de içerisinde barındırmaktadır.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde Beşkayalar mevkiindeki vadi boylarında zengin çeşitliliğe sahip bitki örtüsü ve nefes kesen manzarasıyla ziyaretçilerine keyifli zamanlar yaşatmaktadır.

 Beşkayalar mevkiindeki derin vadi haftanın her günü adrenalin tutkunlarının adresi oluyor. Özellikle Menekşe Yaylası'na çıkan vatandaşların uğradığı bölgeye cam teras yapılıyor. Terasın çelik iskeleti konulurken, camları ise henüz yapılmadı. Buna rağmen vatandaşlar adrenalin yaşamak için bölgeye gidiyor. Cam teras için konulan çelik iskeletin üzerine çıkanlar fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyor.

Bölgede dron ile çekilen görüntüler ise eşsiz manzarayı gözler önüne seriyor. Gezi için Beşkayalar’a gelen Mehmet Ali Kaşka, “Buraya çok sıklıkla gelirdim. Kayalardan doğayı, vadiyi seyredebileceğiz muhteşem bir görüntüye sahip. Buraya şimdi cam teras yapılıyor. Bölgemiz için, turizm için çok önemli ama doğa zarar görmesin. Var olan güzelliği kaybetmeyelim. İnşallah güzel olur. Menekşe Yaylası'nın yolları da umarım düzelir. Her aracı olan buraya gelemiyor. Yüksek araçlar lazım. Bu cam teras sayesinde inşallah bu yol düzelir. İnşallah herkesin gelebileceği, huzur bulacağı güzel bir yer olarak Başiskele’ye hizmet verir. Şu an tehlikeli bir iş oldu. Oldukça yüksek. Bir tarafta ürperiyorsunuz, diğer tarafta keyif alıyorsunuz. Çok keyif aldım, dinlendim. Muhteşem bir manzara. Uzak ufuklara bakınca kafanız boşalıyor, gözünüz dinleniyor. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Bölgede adrenalin dolu anlar yaşayan Sena Acar ise, “Yeşilliği, doğası, gün batımı ile müthiş bir manzarası var. Biraz ürpertici ama güzel bir deneyim oldu. Korkutucu, adrenalin bağımlılarının seveceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Adrenalin tutkusunu iliklerinize kadar yaşayacağınız bu yeri keşfetmelisiniz ile ilgili etiketler Kocaeli Başiskele beşkayalar derin vadi adrenalin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.