Adnan Polat neden başkanlığa aday olmuyor?

Adnan Polat: "Yoğun işlerimden dolayı Galatasaray'a başkan adayı değilim. Bir G.Saray Başkanı'nın 24 saat kulübe vakit ayırması gerekir. İş hayatım ve projelerimin yoğunluğu başkanlığa vakit ayırmak için yeterli değil. Bıraktığımız güçlü ekonomik yapıyı maalesef Ünal Aysal har vurup harman savurdu." 

Galatasaray'da ismi başkan adaylığı için geçen ancak kısa süre önce aday olacağı iddialarını yalanlayan Adnan Polat, "Galatasaray beni ibra etmeyerek büyük zarar gördü. Benden sonra G.Saray başkanlık makamı ağırlığını kaybetti" dedi.

Sabah'tan Levent Tüzemen'e konuşan Sarı-Kırmızılı iş insanı, "Herkes herkese ağır ifadelerle konuşuyor. Eskiden bu tür eleştirileri aklı selim insanlar yapar, birkaç kişi dile getirirdi. Şimdi ağzına gelen herkes her lafı söylüyor. İbrasızlık konusunda bana iade-i itibar yapılması dile getiriliyor. Bu sadece benim için değil tüm arkadaşlarım için geçerli. Binin üzerinde G.Saraylı bu ibrasızlıktan sonra kendilerini geri çekti ve küstü. G.Saray bu olayların ardından diğer camialar karşısında gücünü kaybetti" ifadelerini kullandı.

Barcelona'da şampiyonluk yaşadıktan sonra Galatasaray'a gelen Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ı kovması ve mali genel kurulda ibra edilmemesiyle akıllarda kalan eski başkan Polat, "Camianın ciddi bir barışa ihtiyacı var. Herkesi kucaklayacak bir ortam oluşmalı. Benim ibrasızlık konusunda kırgınlığım var ama sonuçta Yargıtay'daki davayı kazandım ve bu davada 46 hakimin tamamı idari ibrasızlığı reddetti" değerlendirmesinde bulundu.

Polat, şöyle devam etti: "Yoğun işlerimden dolayı Galatasaray'a başkan adayı değilim. Bir G.Saray Başkanı'nın 24 saat kulübe vakit ayırması gerekir. İş hayatım ve projelerimin yoğunluğu başkanlığa vakit ayırmak için yeterli değil. Göreve geldiğimde 253 milyon dolar borç vardı, bunu 50 milyon dolara kadar indirdik. Karanlıktan aydınlığa çıkardık. Bir dönem daha kalsaydım karda olan bir G.Saray olurdu. Bıraktığımız güçlü ekonomik yapıyı maalesef Ünal Aysal har vurup harman savurdu." 

Adnan Polat neden başkanlığa aday olmuyor? ile ilgili etiketler Galatasaray adnan polat Ünal Aysal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.