Mikrodalgada iç çamaşırları! / ÖZEL HABER...

Adnan Oktar Suç Örgütü hakkında şikayetçi sayısı arttıkça akıllara durgunluk veren tuhaflıklar ve sapkınlıklar tüm detaylarıyla ortaya çıkıyor. Adnan Oktar örgütünden ayrılarak Etkin Pişmanlık Yasası’ndan yararlanan eski kadın müritlerin emniyet ve savcılıkta verdiği ifadelerle, örgütün lideri Adnan Oktar’ın inanılmaz uygulamaları da gün yüzüne çıktı.

SuperHaber ÖZEL HABER / İşte dava dosyasına giren ve sadece kadın müridlerinin bildiği Adnan Oktar’ın tuhaf uygulamalarından bazı örnekler:

AYAKKABILARINI SAÇ KURUTMA MAKİNESİYLE ISITIYORDU

Adnan Oktar ayakkabılarına çok önem veriyordu. A9 TV’de canlı yayında dakikalarca yılan ve timsah derisi ayakkabılarına verdiği yüzbinlerce liradan bahseden Adnan Oktar, sabah ayakkabıları kadın müridleri tarafından saç kurutma makinesiyle ısıtılıyordu.

YASTIKLARI YANLIŞ YERE KONULURSA DAYAK ATIYORDU

Adnan Oktar’ın evine yapılan baskında dev yatağı çok konuşulmuştu. Yatağında 4 yastık bulunan Adnan Oktar, bu yastıkların konulma açılarına da büyük titizlik gösteriyordu. Bu yastıkların sorumlusu olan Gülgün Göktan, yastıkları yanlış yere konursa dayak yiyordu.

İÇME SUYU 20 DERECE DEĞİLSE DAYAK ATIYORDU

Adnan Oktar’ın hizmetindeki müritlerden Gülgün Göktan, en çok dayak yiyen isimlerin başında geliyordu. Adnan Oktar’ın içme suyu 20 derecede 7 dakika boyunca ısıtılıyordu. Bunu beceremeyen mürid Gülgün Göktan’ı ise dayakla uyarıyordu.

MÜRİDİNE CEZA OLARAK HİZMETÇİ KIYAFETİ GİYDİRDİ

Adnan Oktar Fransızca dersi alan Selda İnal’a çok kızdığı için ona tuhaf cezalar veriyordu. Bir keresinde onu terbiye etmek için evin içerisinde günlerce hizmetçi kıyafeti ile dolaştırdı.

YATAĞI UYUMADAN ÖNCE SAÇ KURUTMA MAKİNESİYLE ISITILIYORDU
Adnan Oktar’ın tuhaf uygulamaları bunlarla sınırlı değil. Oktar uyumadan önce yatağı saç kurutma makinesi ile dakikalarca ısıtılıyordu.

BAKIŞINI BEĞENMEDİĞİNE EVİN İÇERİSİNDE 24 SAAT GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKTIRIYORDU

Adnan Oktar bakışlara da çok önem veriyordu. Bakışını beğenmediği kadın müridlerine “sen münafık gibi bakıyorsun” diyerek değişik cezalar veriyordu. Bakışını beğenmediği Eda Babuna’ya evin içinde 24 saat güneş gözlüğü takma cezası vermişti.

GAZETELERİ AYAKTA DURAN 3 KİŞİ ELİ İLE TUTUYORDU

Adnan Oktar günlük gazeteleri eli ile tutmaktan hoşlanmıyordu. Karşısında duran 3 kadın müridi ayakta gazeteleri açık vaziyette tutuyordu. Adnan Oktar bu yöntemle gazetelere dokunmadan okuyabiliyordu.

KADIN MÜRİDİNİN SAÇINI KESTİ KAŞLARINI KAZITTIRDI

Adnan Oktar’ın bir kadın müridine kafayı takması için özel bir şey yapmasına gerek yoktu. Görkem Erdoğan isimli müridinin önünden yürümesine sinirlenen Adnan Oktar, kadının saçlarını kesti ve kaşlarını kazıttırdı.

KADINLARIN ZEFİRANLA TEMİZLENMESİNİ İSTİYORDU

Adnan Oktar kadınların da çok temiz olmasını istiyordu. Kadınların özel bölgelerini zefiranla yıkamasını istiyordu.

DOKUNMADAN ÖNCE ÇIPLAK AYAKLA YÜRÜTEREK ELEKTİRİKTEN ARINDIRIYORDU

Adnan Oktar kendisine dokunan birinin özellikle elektirikten arındırılmasını istiyordu. Kendisine dokunan birinin öncesinde dakikalarca toprakta yürüterek elektirikten arındırılmasını istediği de belirtiliyor.

ÇORAPLARINI KADIN MÜRİDLERİ GİYDİRİYORDU

Adnan Oktar’ın sadece ayakkabılarını değil çoraplarını da kadın müridleri giydiriyordu. Çorapları ise sadece bir kere giyip çöpe attırıyordu.

UYUMADAN ÖNCE 5 KİŞİ MASAJ YAPIYORDU

Adnan Oktar yatmadan önce masaja çok önem veriyordu. Uyumadan önce mutlaka birden fazla kadın müridi tarafından vücuduna masaj yapılıyordu.

YEMEK SERVİSİ 2 NÖBETÇİNİN EŞLİĞİNDE YAPILIYORDU

Yemekleri ve içecekleri dolaptan çıkıp kendisine getirilene kadar mutlaka servis yapan kişinin yanında iki şahit bulunuyordu. Yapılan yemekler mutlaka bir kişi tarafından zehirlenme riskine önlem olarak testten geçiriliyordu.

TELEFONUNU ALKOLLE SİLDİRİYOR, MİKRODALGA FIRINDAN GEÇİRİYORDU

Adnan Oktar’ın tuhaf titizlikleri bunlarla sınırlı değil. Telefon ve saat gibi malzemeleri alkolle sildiriyordu. Ayrıca mikrodalga fırından geçirilmeden saatini koluna takmıyordu.

BİNECEĞİ ARABANIN KOLTUĞU YARIM SAAT ÖNCEDEN ISITILIYORDU

Adnan Oktar yatağının ısısına ne kadar önem veriyorsa arabasına da o kadar öner veriyordu. Arabasının ve koltuğunun ısısı yarım saat önceden ayarlanıyordu.

ARABASINDA KOLUNUN DEĞDİĞİ YERLER ALKOLLE TEMİZLENİYORDU

Adnan Oktar arabasında dokunduğu yerlerin temizliğine de büyük önem veriyordu. Elinin değdiği her yer günde birkaç kez alkolle siliniyordu.

TUVALETİN SİFONUNUN TEMİZLİĞİNİN SORUMLUSU VARDI

Adnan Oktar’ın tuvalet temizliği konusunda da tuhaf uygulamaları vardı. Banyosunu ve tuvaletini sadece iki kadın mürid temizliyordu. Sifonuna kadar her detay alkolle temizleniyordu.

CEZA OLARAK KADINLARA DÖRT AYAK ÜSTÜNDE YÜRÜME CEZASI VERİYORDU

Adnan Oktar’ın kadınlara yönelik garip cezaları vardı. Bazı kadınlara gün boyunca yerde dört ayak üstünde dolaşa cezası veriyordu. Kadın müridlerinden Selda İnal sürekli olarak evin içerisinde bu şekilde dolaşıyordu.

İÇ ÇAMAŞIRLARINI DA MİKRODALGA FIRINDAN GEÇİRİYORDU

Adnan Oktar iç çamaşırlarında da büyük titizlik gösteriyordu. İç çamaşırları Salı ve Cuma günü önce ultra viyoleden geçirtiyor daha sonra mikro dalga fırında ısıtılıyordu. İç çamaşırlarını sadece Neşe Uzel isimli müridi ütüleyebiliyordu.

GİYMEDİĞİ KIYAFETLERİ MAKASLA KESTİRİP ÇÖPE ATTIRIYORDU

Adnan Oktar giymediği kıyafetlerin başkası tarafından kullanılmasından ve dokunulmasından hoşlanmıyordu. Giymediği ve bir daha giymek istemediği kıyafetleri önce makasla kestiriyor sonra çöpe attırıyordu.

Mikrodalgada iç çamaşırları! / ÖZEL HABER... ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kedicik itiraf özel haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.