Adnan Oktar'ın şok görüntüsü! El ele, neşe içinde...

Adnan Oktar örgütünün ipliği yapılan operasyon sonrası iyice pazara çıktı. Son olarak örgütün ele başı Adnan Oktar'ın şok görüntüleri Yeni Akit tarafından ele geçirildi. Görüntülerde Adnan Oktar'ın Müslümanların girmesi yasak olan toplantıda Yahudi din adamları ile el ele neşe içinde ayin yaptığı görülüyor.

Dev bir operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar'ın Yahudilerin dini törenine katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Yeni Akit'te yayınlanan görüntüler her fırsatta İsrail ve Yahudilere methiyeler dizen Adnan Oktar'ın İsrail'le olan bağlantısını akıllara getirdi.

MÜSLÜMANLARIN KATILMASI YASAK!
Fotoğraflarda Oktar'ın Yahudi din adamlarıyla sıcak ve samimi görüntüleri dikkat çekti. Müslümanlar'ın Yahudilerin dini törenlerine katılmasının yasak olduğu bilinirken Adnan Oktar'ın bu dini törene nasıl alındığı ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Adnan Oktar'ın şok görüntüsü! El ele, neşe içinde...
MASONLUK BELGESİ VERDİLER
1999 yılında Adnan Oktar'a yönelik düzenlenen operasyon için dönemin İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, "İnternete baktığınızda da İsrail'in o dinci gruplarıyla irtibatlarını göreceksiniz. Buna 'masonluk' belgesi verdiler" ifadelerini kullanmıştı.

Adnan Oktar'ın şok görüntüsü! El ele, neşe içinde... - Resim : 2
İSRAİL'İN FİLİSTİN'İ BOMBALAMASINI SAVUNDU
Yayınlarında sürekli İsrail'i öven hatta övmekle kalmayıp İsrail'in Filistinli'leri bombalamasını bile "Onlar da İsrail'e füze atmasın" diyerek savunan, Adnan Oktar, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararı için de "İsrail'in Kudüs'ü tarihi bir şehir olarak muhafaza etmesi gerekiyor" açıklamasında bulunarak İsrail'e desteklerini sunmuştu.

Adnan Oktar'ın şok görüntüsü! El ele, neşe içinde... - Resim : 3

'İSRAİL SOYUNDANIM'
Yaptığı sapkın yayınlar sonrası düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar'ın daha önce yaptığı bir açıklamada "İsrail soyundanım" dediği bilinirken İsrail'le ve Yahudilerle nasıl bir bağlantısı olduğu merak ediliyor.

Adnan Oktar'ın şok görüntüsü! El ele, neşe içinde... ile ilgili etiketler Adnan Oktar yahudi din adamları ayinde görüntülendi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.