Adnan Oktar'ın Rus kediciği Ankara havasıyla coştu! / VİDEO

Adnan Oktar kendi kanalında yaptığı sıra dışı programlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Oktar, bu kez de Ankara havası oynayan Rus kediciğiyle sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Sahibi olduğu A9 isimli televizyon kanalında yaptığı programla adından söz ettiren Adnan Oktar, son olarak Rus kediciği karşısına alıp dans ettirdi.

TÜRK KEDİCİKLERE TAŞ ÇIKARDI!

Geçtiğimiz günlerde 31 kedicikle birlikte yeni yıla giren ve yeni yıl videosu milyonlarca tık alan Adnan Oktar, şimdi de Rus kediciğine yaptırdığı ateşli dansla gündeme geldi.

Yalın ayak ve derin sırt dekolteli kıyafetiyle Adnan Oktar'ın karşısına geçen Rus kedicik, figürleriyle Türk kediciklere taş çıkarttı.

Adnan Oktar'ın Rus kediciği Ankara havasıyla coştu! / VİDEO ile ilgili etiketler Adnan Oktar Yılbaşı Yeni yıl video Rus Kedicik dans kutlama ateşli dekolte seksi dans
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.