Adnan Oktar'ın Fuat Kozluklu hakkında açtığı dava reddedildi

Adnan Oktar'ın gazeteci Fuat Kozluklu hakkında açtığı 5 bin liralık manevi tazminat davasında karar belli oldu.

Oktar, gazeteci Kozluklu hakkında açtığı davada 5 bin lira manevi tazminat talep ediyordu. 

Davanın bugün görülen 4. celsesinde mahkeme, Oktar'ın tazminat talebini reddetti. 

Fuat Kozluklu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda '' Allah ile aldatan ve onbinlerce insanın hayatını karartan Adnan Oktar'ın hakkımda açtığ davada yargı kararını verdi; 'Kod Adı SAPKIN' olan Adnan Oktar KAYBETTİ. Edirne 1.Asliye Ceza Mahkemesi'nde geçen yıl açılan davanın 4. celsesinde Adnan Oktar'ın 5 bin TL tazminat talebi reddedildi.'' ifadelerini kullandı. 

Kozluklu daha önce davayla ilgili şu açıklamada bulunmuştu:

İslamiyete zarar veren sapkın dava açtığında şöyle demiştim: "Hoca görünümlü Adnan Oktar'ın suç örgütüne 'mürit' kılığında sızarak inançları ve toplumsal ahlâkı değerleri sömürüp sarstıklarını ortaya çıkarmamın üzerinden 33 yıl geçti. Oktar'ı Türk kamuoyuna ilk duyuran isim olarak bir kez daha mahkemeye çağrılıyorum. Bu kez baştanık değil davalı olarak. 2 ay önce mektup yazmıştı bana. Şimdi mahkemeye vermiş.

Adnan Oktar'ın Fuat Kozluklu hakkında açtığı dava reddedildi

Oktar sosyal medya paylaşımlarımdan ve söylediklerimden çok sarsılmış, manen zarar görmüşmüş. 5 bin TL para istiyor.

Büyük para. Allah avukatım Tahsin Kaplan'a sabır versin.

Gönderdiği mektubu sosyal medyada paylaşırken 5 Aralık 2018'de Oktar hakkında kullandığım şu ifadelerim kendisini çok üzmüş, manen yıkılmasına neden olmuş.

Dedim ki; "Mürit kılığında Adnan Oktar ve suç örgütünün içine sızarak ortaya çıkarmamın üzerinden 33 yıl geçti. Ve bu iblis sapık yapının elebaşı benimle ilk kez iletişim kurmaya kalkıştı.

Adnan Oktar'ın Fuat Kozluklu hakkında açtığı dava reddedildi - Resim : 2

Cezaevinden mektup göndermiş. Pespaye bir yazısı ve imzası var. Ne kadar masum olduğunu zırvalamış. Sanki trafik suçundan hapiste.

Bu ülkede en karanlık işleri yapanlar arasında ilk sıralarda yer alan Adnan Oktar ve örgütü, dış bağlantıları, istihbarat örgütleri ve kimi odaklarla yakın işbirliklerine sahiptir. "Psikolojik operasyon" işlerini iyi bilen Oktar denilen şahıs ve etrafındaki müritleri son derece ağır suçlamalarla dolu davayı sulandırmak için çırpınıyorlar.

FETÖ ile de işbirliği yapmış bir yapıdan söz ediyorum.

Son derece karanlık ve uluslararası bağlantılı örgütlerini zararsız gibi gösterme, meseleyi sulandırarak gündemden düşürme ve davayı hafifletme amacındalar.

Hiç kimse bu gruptan gelen mektupları, savunmaları yayınlayarak Adnan Oktar ve örgütüne bilerek veya bilmeyerek destek verme tuzağına düşmemelidir.

Bu karanlık grubun ekmeğine başka bir yönden yağ sürmemeli.

Aksi takdirde meseleyi magazinleştirerek, sanki ortada basit bir "Kedicik meselesi" varmış gibi bir algı oluşturulur. Bu iffetsiz ve dış bağlantılı örgütün karanlıkta kalmış yüzünü kimse gölgelememeli."

 

Adnan Oktar'ın Fuat Kozluklu hakkında açtığı dava reddedildi - Resim : 3

Adnan Oktar'ın Fuat Kozluklu hakkında açtığı dava reddedildi ile ilgili etiketler Adnan Oktar mahkeme Fuat Kozluklu dava kedicikler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.