Adnan Oktar'ın cezasının geri kalanını nerede geçireceği belli oldu

Adnan Oktar, cezasının geri kalan kısmını Batman’a bağlı Beşiri’de bulunan giren, yüksek güvenlikli T tipi kapalı cezaevinde geçirecek. Organize suç örgütü kurmaktan yargılanan ve 9 bin 803 yıl 6 ay ceza verilen ve kedicikleri ile nam yapan Adnan Oktar Batman’a getirildiği belirtildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’de uzun süre gündem olan ve suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar,Batman’a yollandığı öğrenildi.Adnan Oktar’ın hükümlü olarak yattığı Edirne Cezaevi’nden Batman'ın Beşiri İlçesi’ne gönderildiği belirtildi.

Adnan Oktar'ın cezasının geri kalanını nerede geçireceği belli oldu

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK KOŞULLARI ALTINDA GÖTÜRÜLDÜ

14 arkadaşı ile birlikte 9.8 bin yıl hüküm yiyen Oktar’ın cezaevi tahliye yazısı, Adalet Bakanlığı tarafından yazıldı ve gerekli yerlere gönderildi. Yazışmalardan sonra Adnan Oktar, bugün sabah saatlerinde Batman’ın Beşiri İlçesi’nde yeni faaliyete giren yüksek güvenlikli T Tipi Kapalı Cezaevine getirildi.

Adnan Oktar, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan muayeneden sonra Beşiri Cezaevi olağanüstü güvenlik önlemleri altında nakledildi.Oktar, cezasının geri kalan kısmını Beşiri’de geçirecek.

Adnan Oktar'ın cezasının geri kalanını nerede geçireceği belli oldu ile ilgili etiketler Adnan Oktar Batman cezaevi Ceza hapis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.