Adnan Oktarcı 23 firari her yerde aranıyor!

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü Davası'nda İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi yapılan itirazı değerlendirerek 61 Adnan Oktar Suç Örgütü üyesi hakkında yeniden tutuklama kararı vermişti. 51 kişi kıskıvrak yakalanarak cezaevine yeniden gönderilirken, henüz yakalanamayan firariler hakkında ise operasyonlar sürüyor. Eski isimlerle birlikte Adnan Oktar Suç Örgütü davasında firari sayısının 23'e çıktığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kamuoyunda Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü olarak bilinen gruba yönelik, haklarında yakalama ile tutuklama kararı bulunan kişilerin aranmasına devam ediliyor.

POLİS 22 FİRARİ SANIĞI HER YERDE ARIYOR

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü’nün operasyonları ile haklarında yeniden tutuklama kararı çıkan Adnan Oktar Suç Örgütü’nün 61 üyesinden 51’i yakalandı. 2018 yılındaki operasyonda ele geçirilemeyen isimlerle birlikte Adnan Oktar Suç Örgütü üyesi 23 ismin ise hala firari olduğu öğrenildi.
 
ÖRGÜTÜN MEDYA İMAMI HALA YAKALANAMADI

Bu arada, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün binlerce sosyal medya trolünü yönetmeye devam eden İbrahim Seral Köprülü'nün yakalanamadığı, başta yargı mensupları olmak üzere, emniyet yetkilileri, basın mensupları ve örgüt itirafçıları hakkında, sosyal medya üzerinden karalama kampanyası yürüttüğü bildirildi.
 

CEZAYİR, ÇİN, DUBAİ VE RUSYA’YA KAÇTILAR

Örgüt üyelerinin öncelikli olarak Cezayir, Rusya, Çin ve Rusya’ya kaçmayı tercih ettikleri belirlendi. Pasaportları iptal edilen örgüt üyelerinin sürekli adres değiştirdikleri belirtiliyor. Finans kaynaklarının başında ABD’de bulunan Ferit Erdem Rahvancı, Cezayir’de bulunan Cenk Yabaş ve Çin’de bulunan Hasan Basri Güner'in yer aldığı biliniyor.

Adnan Oktarcı 23 firari her yerde aranıyor!

 
ÖRGÜT SEMPATİZANLARININ EVLERİNDE SAKLANIYORLAR

Öte yandan polisin yaptığı araştırmalarda, Türkiye’de bulunduğu belirlenen firari örgüt üyelerinin, daha çok kırsalda bulunan örgüt sempatizanlarının evlerinde saklandıklarının belirlendiği kaydedildi. Tutuklama kararının çıkmasından sonra yapılan operasyonlarda 51 kişi yakalanırken, hücre evleri olarak kullanılan mekanlara yapılan operasyonlar sürüyor.

Adnan Oktarcı 23 firari her yerde aranıyor! - Resim : 2

 
İŞTE ADNAN OKTAR SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİ 23 FİRARİ
 
Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün yakalanamayan ve aranan firari sanıkları ise şunlar olduğu bilgisi alındı.

İbrahim Seral Köprülü (Medya imamı)
Dolunay Tezin
Sibel Yılmaztürk
Aydın Kasap
Mustafa Işık
Ali Kasap
Merve Bozyiğit
Tahsin Akkaş
Muhammed Cihad Gündoğdu
Erol Şimşek
Orkun Şimşek
Hasan Basri Güneri (Çin)
Ali Tulum
Emre Çalıkoğlu (Cezayir)
Semih Marangozoğlu
Oben Karatepe (Rusya)
Burak Öge
Fatih Kılıç
Ferit Erdem Rahvancı (ABD)
Fatih Menet (Türkmenistan)
Tufan Gürlek (Cezayir)
Uğur Örmen

Metin Güçyetmez (Romanya)

 

 

Adnan Oktarcı 23 firari her yerde aranıyor! - Resim : 3

Adnan Oktarcı 23 firari her yerde aranıyor! ile ilgili etiketler Adnan Oktar Adnan Oktar Suç Örgütü medya imamı firari listesi müritler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.