Adnan Oktar Örgütü'nde itirafçı paniği

Organize Suç Örgütü lideri olduğu gerekçesi ile 1075 yıl 3 ay hapis cezası alan Adnan Oktar ve örgütünde panik olduğu öğrenildi. İddialara göre, fenomen kedicik Tülay Hatice Kumaşçı milyon takipçili iki sosyal medya hesabını kapatarak kayıplara karıştı. Kumaşçı’nın kaybolmasının örgütte etkin pişmanlıktan yararlanmak için itirafçı olma paniği yarattığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, yıllar önce Ortaköy’de başlayan, 2021 yılında da Silivri’de biten Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’nü okudu ve izledi. Polisin çeşitli suçlarla yakalayarak, adalete teslim ettiği Adnan Oktar ve örgütü yargılandı. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik, 236 sanıklı dava sonunda yüzlerce yıllık cezalar verildi. Örgüt lideri Adnan Oktar'a bireysel suçlardan 1067 yıl hapis cezası verildi. Yine aralarında Oktar’ın da bulunduğu örgüt yöneticisi 14 sanık ise,toplam 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

Adnan Oktar Örgütü'nde itirafçı paniği

ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜ’NDE KEDİCİL KUMAŞÇI PANİĞİ VAR!

Halen Silivri Kapalı Ceza ve Tutukevi'nde yatan Adnan Oktar ve örgütünde büyük bir panik yaşandığı ifade ediliyor. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere ve iddialara göre, fenomen kedicik Tülay Hatice Kumaşçı, bundan kısa bir süre önce milyon takipçili fenomen olduğu Instagram ve Twitter hesaplarını kapattı ve ortadan kayboldu. Yargılandıkları davada 4 yıl 8 ay ceza alan Tülay Hatice Kumaşçı, bir süre önce Adnan Oktar’ı övmüştü. Kumaşçı örgüt lideri Oktar’ı övücü paylaşımlar yaptığından dolayı hakkında suçu ve suçluyu övme suçlamasıyla soruşturma açılmıştı.

Adnan Oktar Örgütü'nde itirafçı paniği - Resim : 2


ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜ’NDE İTİRAFÇI PANİĞİ BAŞLADI

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, son olarak etkin pişman olan kediciklerden Müge Öğütçü’den sonra örgütün dağılmaya başladığı ve yeni etkin pişmanların başvurduğu haberleri ortaya çıkmıştı. Bu haberlerden sonra, Tülay Hatice Kumaşçı’nın sosyal medya hesabını kapatıp kaybolmasının örgütte büyük merak konusu olduğu öğrenildi. Yine elde edilen bilgilere göre, Müge Öğütçü’den sonra örgüt içerisinde etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen başka sanıkların da var olduğu, bunun da örgütteki paniğin nedeni olduğu ifade ediliyor.

Adnan Oktar Örgütü'nde itirafçı paniği - Resim : 3


GÖZDE KEDİCİK TÜLAY HATİCE KUMAŞÇI ÖRGÜTTE ÇOK ETKİNDİ

Adnan Oktar’ın en gözde kediciklerinden biri olan Tülay Hatice Kumaşçı’nın savcılık iddianamesinde, örgüt içinde sosyal medya hesaplarından halkın manevi duygularını tahrip edecek şekilde paylaşımlar yapıp, paylaşımların altına tepki gösteren vatandaşları dava ederek, örgüte tazminat olrak milyonlarca lira mali kaynak sağladığı, müştekilere yönelik sosyal medya karalama ve fişleme faaliyetlerinde bulunduğu yer almıştı.

Adnan Oktar Örgütü'nde itirafçı paniği ile ilgili etiketler Adnan Oktar Fenomen Kedicik adnan oktar örgütü Tülay Hatice Kumaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.