Adnan Oktar 'Kedicik'lerinden ayrılacak

Toplamda 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezası verilen suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın başka bir hapishaneye sevk edileceği öğrenildi. İddialara göre Oktar, önümüzdeki günlerde Batman’ın Beşiri ilçesinde yeni faaliyete giren, yüksek güvenlikli T tipi kapalı cezaevine gönderilecek.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın hükümlü olarak yattığı Edirne Cezaevi’nden Batman'a gönderileceği iddia edildi.

Batman ili Beşiri ilçesinde yeni yapılan ve hizmete giren, yüksek güvenlikli T tipi kapalı cezaevine getirileceği öne sürülen Oktar’ın, cezasının geri kalan kısmını orada geçireceği belirtildi.

ADALET BAKANLIĞI SEVK YAZISINI BATMAN’A YOLLADI!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre; Oktar’ın cezaevi sevk yazısının, Adalet Bakanlığı tarafından yazıldığı ve gerekli yerlere gönderildiği ifade edildi. 

Yine alınan bilgilere göre, Oktar’ın önümüzdeki hafta gerçekleştirilmesi beklenen cezaevi sevki, olağanüstü güvenlik önlemleri ile yapılacak. 

Öte yandan Oktar’ın Batman’a sevk edilirken yanında örgütün üst düzey bazı üyeleri ile gitmek istediği ancak kabul edilmediği de öne sürüldü.

 Adnan Oktar 'Kedicik'lerinden ayrılacak

'KEDİCİKLER'DEN AYRI KALACAK!

Yargılandığı mahkeme tarafından 9 bin 803 yıl 6 ay ceza verilen Adnan Oktar, Batman’a sevki ile beraber meşhur 'Kedicikler'inden de ayrı kalacak.

NE OLMUŞTU?

Adnan Oktar organize silahlı suç örgütüne yönelik 78’i tutuklu 236 sanığın yargılandığı,İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada mahkeme, Adnan Oktar’ı, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, siyasal veya askeri casusluk, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte yardım, 7 kez çocuğun nitelikli cinsel istismarı, 27 kez nitelikli cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, eziyet, eğitim hakkının engelleme, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi ve tehdit suçlarından önce 1075 yıl hapse mahkûm etmişti. Oktar’ın daha sonra yöneticisi olduğu örgüt üyelerinin cezaları da eklenince cezası 9 bin 803 yıl 6 ay hapis ve 400 bin lira para cezasına yükselmişti.

Adnan Oktar 'Kedicik'lerinden ayrılacak ile ilgili etiketler Edirne Adnan Oktar Batman cezaevi sevk
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.