Adnan Oktar dosyasından çıkan fotoğraf

Adnan Oktar davası dosyasından çıkan bir fotoğraf Türkiye'yi sarsacak cinsten. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin Oktar'ın müritleriyle yaptığı görüşmenin ayrıntılarını yansıtan fotoğrafta Kılıçdaroğlu, elinde bir deste çiçekle Kediciklerin arasında poz veriyor.

Adnan Oktar'ın yakalandığı örgütün karargahı Çengelköy'deki villasında yapılan aramada ele geçirilen bilgisayarda yapılan incelemede, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile CHP'li isimlerin Adnan Oktar'ın kedicikleriyle görüşmesinden bir kare fotoğraf ortaya çıktı.

Son dakikada ortaya çıkan ve aynı dava dosyasına konan sürpriz fotoğraf sosyal medyayı salladı. 

Adnan Oktar dosyasından çıkan fotoğraf

Fotoğrafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın da aralarında bulunduğu CHP heyeti, Oktar'ın kedicikleri Pınar Akkaş, Aslı Hantal ve etkin pişmanlıktan yararlanan Ayça Pars gibi isimlerle yan yana görülüyor.

Görüşmenin ayrıntılarını da Aylin Atmaca ve Tuna Babuna kaleme alarak Adnan Oktar'a bildirdi, bu ayrıntılar da aynı dosyada yer aldı.

Adnan Oktar dosyasından çıkan fotoğraf - Resim : 2

Adnan Oktar dosyasından çıkan fotoğraf - Resim : 3

 Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu örgüt yöneticisi 14 sanığın toplam ayrı ayrı 9 bin 803 yıl 6’şar ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verilmişti.

Adnan Oktar dosyasından çıkan fotoğraf ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kemal K ılıçdaroğlu kedicikler Aylin Atmaca Tuna Babuna
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.