Adnan Oktar'ın Cinsel İstismar Sistemi çizgi roman oldu!

Adnan Oktar davası ile ilgilenen mahkeme heyeti, davanın daha da iyi anlaşılabilmesi adına ‘Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’nün Cinsel İstismar Sistemi’ni konu alan 108 sayfalık bir çizgi roman oluşturdu.

2018 yılında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan 3 bin 908 sayfalık iddianame örgütün kurucusu olduğu belirtilen Adnan Oktar’ın 150 yıldan 1365 yıla hapsi istendi.

Adnan Oktar ve müridlerinin tutuklu yargılanmalarına devam edilirken mahkeme heyeti, örgüt içerisindeki cinsel istismarları daha iyi anlatabilmek adına bir çizgi roman hazırlattı. Mağdurların ifadeleri, teknik takip verileri ve ses kayıtlarının incelenmesi sonrasında hazırlan çizgi roman tam 108 sayfadan oluştu.

Çizgi romanda 13 mağdurun verdiği ifadelerden alıntılara yer verildiği gözlemlendi. Adnan Oktar yapılanmasını anlatan kitaptan 3 adet basılırken bunların ikisi mahkeme heyeti ve savcılığa verilirken diğer kitap ise dava dosyasında yer aldı.

Adnan Oktar'ın Cinsel İstismar Sistemi çizgi roman oldu!

70 kadar mağdur kızın anlatımları doğrultusunda ‘Hale’ adlı hayali bir karakter yaratıldığı gözlemlendi. Romanın sunuş yazısında Adnan Oktar ve örgütünün bazı kamu görevlilerince korundukları iddia edilerek yaklaşık 40 yıldır binlerce genç kızı cinsel olarak mağdur ettikleri belirtildi.

HAYALİ ÜNİVERSİTELİ HALE KARAKTERİ

Romanda üniversiteli Hale, İstanbul’da ünlü bir AVM’de gezerken, Oktar’ın ‘kız bulma imamı’ diye suçlanan B.Y. tarafından hedef seçildiği kendisini ajans sahibi olarak tanıtan B.Y., Hale’ye lüks markaların sosyal medyadaki reklam yüzü olmayı önerdiği ifade edildi.

Hale’yi evine bırakırken bu esnada pahalı arabasını, korumalarını, tabancasını ve torpido gözündeki parasını göstererek genç kızı etkileyen B.Y. işleri yüzünden evlenemediğini ve Hale’den de etkilendiğini söylüyor. Baş başa yenilen yemek sonrasında B.Y., Hale’yi yalısına götürüyor.

EVLENMEYE İKNA EDİYOR

Yalıda E.D. ve K.G. adlı arkadaşlarıyla yaşadığını söyleyen B.Y., İslam’ı en doğru yaşayan topluluk olduklarını anlatarak dine göre şarap dışındaki içkileri tüketmenin, evlilik öncesi farklı şekilde ilişkiye girmenin helal olduğunu savunuyor ve Hale’yi ilişkiye ikna ediyor.

Adnan Oktar'ın Cinsel İstismar Sistemi çizgi roman oldu! - Resim : 2

Birkaç hafta sonunda Hale’yi, arkadaşları K.G. ve E.D ile toplu ilişkiye zorlayarak görüntülerini çekiyor. Hale ayrılmaya karar verince “Evleneceğiz” diyor. Evliliğe karar vermesi için Oktar’ı ziyaret edeceklerini söyleyen B.Y., Kandilli’deki villada Hale’ye iltifatlar eden Oktar, kendisine altın kolye veriyor.

B.Y. evlenmeden öncede Hale’nin iç çamaşırsız halde Oktar’ın huzuruna çıkmasını istiyor. Oktar bu esnada vücuduna dokunduğu Hale’yi kendisine nikahlıyor. Ve romanın sonunda da Hale, kediciğe dönüşüyor.

ROMANI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Adnan Oktar'ın Cinsel İstismar Sistemi çizgi roman oldu! ile ilgili etiketler Adnan Oktar Cinsel İstismar Sistemi çizgi roman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.