Adnan Koç kimdir?

Adnan Koç vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. İstanbul Narkotik Polisleri, ünlü dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl’ın Behram Paşa’sı Adnan Koç‘u Kokain maddesi ile suçüstü yakaladı. Peki, Adnan Koç kimdir? Merak edilen soruların cevapları ise haberimizde. Takibe alınan Koç'un beş kullanımlık kokain maddesi ile İçerenköy'de bir kafeye gittiği saptandı. Kafeye baskın yapıldı. Adnan Koç, iki kardeşi ve arkadaşları ile gözaltına alındı. Adnan Koç kimdir, kaç yaşında? Neden tutuklandı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Merakla araştırılan Adnan Koç kimdir? Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen Koç, iki kardeşi ve diğer şüphelilerle birlikte adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında detaylı incelemeler de sürüyor. Polise direnen Koç'a uyuşturucu madde kullanımına yer temin etmek ve uyuşturucu ticareti gerekçesiyle işlem yapıldı. Torbacı Sinan B. de yakalandı ve tutuklandı. Peki, Adnan Koç kimdir, kaç yaşında? Neden tutuklandı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Adnan_Koc_kimdirKac_yasndaNeden_tutukland_Adnan_Koc_Muhtesem_Yuzyl_rolu

ADNAN KOÇ KİMDİR?

26 Haziran 1981 tarihinde Mardin’de dünyaya gelen Adnan Koç, üniversite mezunudur. Emin Ongan Üsküdar Musiki Derneği’nde müzik eğitimi almıştır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 9 Eylül Üniversitesi’nin korosunda yer alan almaktadır. Aynı zamanda koronun solistliğini de yapan Adnan Koç, müzik kariyerinden ziyade oyunculuk kariyeri ile tanınır.

TRT – KASDAV işbirliği ile yapılan 2006 Türkiye Geneli TSM Ses Yarışması birincisi olan Adnan Koç, özel bir oyunculuk okulundan eğitim almıştır.

Star TV'de ekrana gelen ve başollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık gibi isimlerin üstlendiği Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır. Dizide canlandırdığı Behram Paşa rolü ile tanınmıştır.

Adnan_Koc_kimdirKac_yasndaNeden_tutukland_Adnan_Koc_Muhtesem_Yuzyl_rolusfad

ADNAN KOÇ HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

Osmanlı’da Derin Devlet 2013 Kethüda Mehmet Paşa

Muhteşem Yüzyıl 2011 – 2014 Behram Paşa

Sarı Sarı Liralar 2009 Saruhan

Yürek Yarası 2008 Aziz

Hürmüz Gelin 2007

Adnan_Koc_kimdirKac_yasndaNeden_tutukland_Adnan_Koc_Muhtesem_Yuzyl_roluFSAF

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, İstanbul merkezli bir uyuşturucu operasyonu düzenledi. Narkotik Masası Polisleri, "Torbacı" olarak adlandırılan ve tanınmış isimlere uyuşturucu madde temin eden Sinan B.'den ünlü dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşa'sı Adnan Koç'un uyuşturucu madde aldığını saptadı.

Takibe alınan Koç'un beş kullanımlık Kokain maddesi ile İçerenköy'de bir kafeye gittiği saptandı. Kafeye baskın yapıldı. Adnan Koç, iki kardeşi ve arkadaşları ile gözaltına alındı. Polise direnen Koç'a uyuşturucu madde kullanımına yer temin etmek ve uyuşturucu ticareti gerekçesiyle işlem yapıldı. Torbacı Sinan B. de yakalandı ve tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen Koç, iki kardeşi ve diğer şüphelilerle birlikte adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında detaylı incelemeler de sürüyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ

Muhteşem Yüzyıl, Tims Productions tarafından yapılıp Star TV'de yayınlanan Türk yapımı tarih-kurgu televizyon dizisi. Dizi, temel olarak Osmanlı İmparatorluğu padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın ve nikahlı eşi Hürrem Sultan'ın hayatı, Hürrem Sultan'ın evlatları için giriştiği taht mücadelesi ve saray hayatı üzerine kurgulanmıştır. Senaristi Meral Okay dizinin bir kurgu olduğunu ve bu sebeple gerçekleri yansıtmak zorunda olmadığını belirtmiştir.

5 Ocak 2011'de başlayan dizinin ilk sezon finali 22 Haziran 2011 çarşamba günü yayınlanmış, 4 Ocak 2012'ye kadar Show TV'de ekrana gelmiştir. 4 Ocak 2012'de Star TV'ye transfer olan dizi 6 Haziran 2012'de 2. sezon finalini yapmıştır. Dizinin 3. sezonu da 12 Eylül 2012'de başlamıştır ve 19 Haziran 2013'te 3. sezon finalini yapmıştır.

Dizinin 18 Eylül 2013'te son sezonu başlamış, zaten bu sezon 'Son Dem, Son Sezon' sloganıyla tanıtılmıştır. Dizi 11 Haziran 2014'te 139.bölümü ile final yapmıştır.

YAPIM

Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu 10 Nisan 2012'deki ölümüne de Meral Okay, sonrasında ise Yılmaz Şahin yazmıştır. Dizi 3.500.000 TL bütçesiyle Türk televizyon tarihinin en pahalı projesidir.

İlk yayın tarihinden önceki 5 aylık süre içerisinde başlayan yapım çalışmaları için 2.100 m2 alana bir plato kurulmuş, 30 kişilik bir heykeltıraş ve ressam grubu burada yapıların birebir kopyalarını inşa etmiştir. Ayrıca tarih uzmanları Deniz Esemenli ve Günhan Börekçi ile yazar Latife Tekin senaryonun, kullanılan kıyafetlerin ve eşyaların tarihî gerçeklere uygun olması amacıyla diziye danışmanlık yapmıştır.

Dizinin başından beri Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli'nin, tükenmişlik sendromu yaşayıp daha sonradan da hamile kalıp diziden ayrılmasından sonra, Hürrem Sultan karakterini Vahide Perçin canlandırmıştır.

KONU

Dizinin konusu Kanuni Sultan Süleyman ve Osmanlı İmparatorluğu tarihine damga vuran Hürrem Sultan etrafında kurgulanmıştır. Dizi, henüz şehzade olan Süleyman'ın, babası Yavuz Sultan Selim'in ölümü üzerine tahta geçmesi ve bu zamanlarda saray haremine cariye olarak getirilen Hürrem Sultan ile birbirlerine aşık olmalarıyla başlar. Hürrem Sultan'ın intikam için başladığı iktidar oyununa, Valide Sultan, Pargalı İbrahim Paşa ve Şehzade Mustafa'nın annesi Mahidevran Sultan en büyük engel olur. Aşkı ile devleti arasında kalan Kanuni Sultan Süleyman ve oğulları için iktidar mücadelesine giren Hürrem Sultan ekranlara yansıtılmıştır.

SOUNDTRACK ALBÜMÜ

Dizinin müziklerinin yer aldığı soundtrack albümü 14 Mayıs 2013 tarihinde piyasaya çıkmıştır. Meryem Uzerli, Selma Ergeç ve Cansu Dere albümde vokal yapmıştır. Albümde yer alan üç parçada diziden replikler yer almaktadır. Mohaç Seferi sırasında Kanuni Sultan Süleyman'ın Kibir, Pargalı İbrahim Paşa'nın Ben İbrahim ve Hürrem Sultan'ın Ben Hürrem tiratları parça içinde kullanılmıştır. Albümde toplan 33 beste bulunmaktadır.

2013 yılına kadar dizide kullanılan müziklerin yanında albümün içerisindeki dizide yer alan ve Meryem Uzerli, Selma Ergeç, Cansu Dere, Erkan Bektaş, Bekir Ünlüataer ve Aytekin Ataş tarafından seslendirilen ninni ve türküler de bulunmaktadır. Albüm, Meral Okay'a ithaf edilmiştir. Çıktığı hafta dijital ortamlardan da satışa çıkarılmıştır.

Adnan Koç kimdir? ile ilgili etiketler adnan koç kimdir kaç yaşında neden tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.