Adnan Dalgakıran: Kayseri'de locamız basıldı

Adnan Dalgakıran: "Burası Patagonya değil. Çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikalardaki gerginlikten sonra yöneticilerimizin milletvekili ve kardeşi tarafından locamız basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı. Bu tür saldırılarda bulunanlar mutlaka cezalandırılmalı. Takipçisi olacağız. Davacı olacağız"

Beşiktaş yöneticisi Adnan Dalgakıran, Kayseri deplasmanında saldırıya uğradıklarını söyledi. Maç çıkışı açıklamalarda bulunan Siyah-Beyazlı idareci, "Burası Patagonya değil. Çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikalardaki gerginlikten sonra yöneticilerimizin milletvekili ve kardeşi tarafından locamız basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı. Bu tür saldırılarda bulunanlar mutlaka cezalandırılmalı. Takipçisi olacağız. Davacı olacağız. Milletvekili ve kardeşinden şikayetçi oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik. Ülkenin parlementosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar" dedi.

Kayseri'de daha önce de kulüp başkanı Berna Gözbaşı'nın locası basılmış ve Gözbaşı'nın ailesi saldırıya uğramıştı.

Adnan Dalgakıran: Kayseri'de locamız basıldı

Adnan Dalgakıran: Kayseri'de locamız basıldı ile ilgili etiketler Beşiktaş Kayserispor Adnan Dalgakıran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.