İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali iddiaları yalanladı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifası sonrasında Adnan Bali ismi internette en çok aranan isimlerin başında geliyor. Adnan Bali kimdir? Adnan Bali nereli? İşte detaylar…

Adnan Bali kimdir, nerelidir? sorusu son saatlerde aranan en önemli isimlerden birisi haline geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa haberleri sonrasında Adnan Bali ismi internette arama trendlerinde yükselişe geçti.

ADNAN BALİ'DEN BAKANLIK İDDİALARINA YALANLAMA

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali ise Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirileceği yönündeki iddiaları Bloomberg HT'de yalanladı.

Adnan Bali, Linkedin hesabında, adına açılan sosyal medya hesaplarındaki açıklamaların doğru olmadığını ve Linkedin haricinde başka sosyal medya hesabının bulunmadığını belirtti. 

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali iddiaları yalanladı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından sürpriz bir şekilde istifa ettiğine dair bir mesaj paylaşılmıştı. Hasıptan yapılan paylaşımda "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım” ifadelerine yer verilmişti.

ADNAN BALİ KİMDİR?

1962 yılında İslahiye’de doğan Adnan Bali, 1986 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.

Aynı yıl İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Bali, 1994 yılında Müdür Yardımcısı olarak Fon Yönetimi Müdürlüğü’ne atanmıştır.

Aynı Müdürlükte 1997 yılında Birim Müdürlüğüne, 1998 yılında Bölüm Müdürlüğüne yükseltilen Sayın Bali, 2002 yılında Şişli Şubesi Müdürü, 2004 yılında ise Galata Şubesi Müdürü olarak atanmıştır.

30 Mayıs 2006 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına yükseltilen Adnan Bali, 1 Nisan 2011 tarihinde İş Bankası’nın 16. Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkanıdır.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali iddiaları yalanladı ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanı adnan bali Adnan Bali kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.