Adliye önünde elinde bıçak intihara kalkıştı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 4 yıl önce boşandığı eski eşinin çocuklarını kendisine göstermediğinden şikayet eden İbrahim A. adlı kişi, elinde bıçak adliye önünde intihara kalkıştı. Bıçağı karnına dayayıp önce şiir sonra da kitap okuyan şahsı savcı, bıçağı bırakması halinde çocuklarını göstereceğini söyleyerek ikna etti. İbrahim A. gözaltına alındıktan sonra önce hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından ifade için emniyete getirildi.

İlginç olay Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşandı. 

Elinde bıçakla adliye önüne gelip oturan İbrahim A. adlı kişi eşinin çocuklarını kendisine göstermediğini gerekçe göstererek intihar girişiminde bulundu.

Mahkemenin 3 kız çocuğunun velayetini 4 yıl önce boşandığı eşine verdiğini belirten İbrahim A, adliye önünde bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. 

Adliye önünde elinde bıçak intihara kalkıştı

Müdahale etmek isyene polisleri karnına dayadığı bıçağı kullanmakla tehdit ederek uzak tutan şahsın bir ara şiir okuduğu görüldü. Daha sonra da kitap okumaya başlayan şahıs "Adalet istiyorum" diye bağırdı. Çevredeki vatandaşlara da "hepiniz zalimsiniz" diye bağıran İbrahim A. olay yerine gelen savcının “Bıçağı bırakmadığın sürece çocuklarını sana gösteremem, önce elindeki bıçağı bırakman lazım” demesi üzerine elindeki bıçağı bırakıp teslim oldu. 

Polisin kelepçelediği İbrahim A. bıçakla vücudunda oluşturduğu yaraların tedavisi için önce hastaneye götürüldü. 

İbrahim A. hastanedeki tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adliye önünde elinde bıçak intihara kalkıştı ile ilgili etiketler Zonguldak Ereğli adliye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.