Bu köye gelen geri dönüyor! Kimse kabul edilmiyor

Adıyaman'a bağlı Gerger ilçesinde yer alan 10 haneli Karacaviran köyü halkı, koronavirüs salgınından korunmak adına köye misafir girişini yasakladı. Köy yolunun girişine taşlardan barikat kuran köylüler, bir de tabela astı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Karacaviran köyü halkı, köy girişine taşlarla barikat oluşturdu. Bununla da yetinmeyen vatandaşlar, köyün girişine de, 'Virüs salgınından dolayı köye giriş çıkışlar yasaktır' yazılı tabela astı.

''SON BULANA KADAR SÜRECEK''

Amaçlarının salgından korunmak olduğunu belirten köylülerden İbrahim Bakırcıoğlu, "Köyü kendi isteğimizle karantinaya almamız herkesin sağlığı için. Virüs salgını son bulana kadar uygulamamız sürecek" dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle tedbir kapsamında gönüllü olarak köylerini karantinaya aldıklarını anlatan Bakırcıoğlu, "Koronavirüs nedeniyle yaptığımız bu uygulamayı herkese tavsiye ediyoruz. Herkes kendi önlemini alsın, köylere misafir girişi dursun" diye konuştu.

Köy halkından Ömer Deniz ise ziyaretçi yasağı alarak köyde yaşayanları corona virüsten korumayı amaçladıklarını ve uygulamanın salgın riski ortadan kalkana kadar devam edeceğini kaydetti.

(DHA)

Bu köye gelen geri dönüyor! Kimse kabul edilmiyor

Bu köye gelen geri dönüyor! Kimse kabul edilmiyor - Resim : 2

Bu köye gelen geri dönüyor! Kimse kabul edilmiyor ile ilgili etiketler Adıyaman Koronavirüs Korona Karacaviran
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.