Karantinadaki köyde koronavirüs ilk kez can aldı

Adıyaman'a bağlı Sincik ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Söğütlübahçe köyünde 91 yaşındaki bir kişi ölümcül virüse yenik düştü.

Sincik ilçesine bağlı Söğütlübahçe köyü geçtiğimiz nisan ayında İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından karantina altına alınmıştı.

6 KİŞİDE KORONA TESPİT EDİLMİŞTİ

Söğütlübahçe köyünde 3 aileden toplam 6 kişide koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

İstanbul bağlantılı olan bir kişiden yayıldığı tahmin edilen koronavirüs nedeniyle aynı köyden 3’ü yoğun bakımda 6 kişinin tedavisi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyordu.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Bu kişilerden yoğun bakımda bulunan Ayşe A. (91) yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Aynı aileden 2 kişinin tedavilerinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi. Ölümcül virüs nedeniyle karantina altına alınan Söğütlübahçe köyünde Ayşe Akarslan’ın vefatıyla birlikte ilk ölüm gerçekleşti.

(İHA)

Karantinadaki köyde koronavirüs ilk kez can aldı

Karantinadaki köyde koronavirüs ilk kez can aldı ile ilgili etiketler Adıyaman Koronavirüs Korona ölüm Sincik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.