Adını tarlalara yazdık Putin reis! / VİDEO

İtalya’nın kuzeyindeki Veneto bölgesinde, çiftçi Dario Gambarin traktörüyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in portresini çizdi. Rus haber ajansları ve internet siteleri olaya geniş yer ayırdı

Çiftçi, ürün topladıktan sonra, Hamburg'da yapılacak G20 Zirvesi vesilesiyle Putin'in 135 metrelik portresini çizdi. Portre sadece kuşbakışı görünüyor.

Gambarin, "Bu eseri çok kolay anlatabilirim. Bildiğimiz gibi önümüzdeki Cumartesi ve Pazar günleri Hamburg'da dünya liderleri G20 Zirvesi'ni gerçekleştirecek. Hepimiz, bu görüşmenin ekonomi ve göç alanlarındaki güncel sorunların çözümüne yol açmasını umuyoruz. Konuşulacak çok konu var: Ukrayna ve Suriye, nükleer silah, ayrıca Moskova'ya yönelik ABD'deki seçimlere müdahale suçlamaları" dedi.

Gambarin daha önce ABD Başkanı Barack Obama, Küba Devrimi'nin ldieri Fidel Castro, Katolik Kilisesi lideri Papa Francis ve diğer politikacı ve ünlülerin portrelerini yapmıştı.

Adını tarlalara yazdık Putin reis! / VİDEO ile ilgili etiketler Putin Sputnik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.