Adını Feriha Koydum neden yok? Yayından kaldırıldı mı?

Show TV ekranlarında yer alan Adını Feriha Koydum dizisinin her zamanki saatinde göremeyen vatandaşlar merak ediyor. Adını Feriha Koydum neden yok, yayından kaldırıldı mı sizler için araştırdık.

Adını Feriha Koydum neden yok, yayından kaldırıldı mı sorusu gündem oldu. Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi hafta içi her gün saat 12.30’da Show TV yer almaktaydı.

Seyirciler tarafından sevilen dizi Adını Feriha Koydum tekrar bölümleri ile seyircileri ile buluşurken bugün yayın akışında yer almaması gündem oldu. Sizler için Adını Feriha Koydum neden yok, Yayından kaldırıldı mı araştırdık.

Adını Feriha Koydum neden yok?

Show TV ekranlarında, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Adını Feriha Koydum dizisini gündüz kuşağında yayınlamaya başlamıştı. Diziyi tekrar izlemek isteyenler veya izleme şansı elde edemeyenler Show TV ekranlarına kilitlendi.

Ancak bir süredir hafta içi her gün saat 12:30'da ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisi bugün Show TV yayın akışında yer almadı.

Adını Feriha Koydum neden yok? Yayından kaldırıldı mı?

Adını Feriha Koydum yayından kaldırıldı mı?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya ve Vahide Perçin gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dönemin efsane dizisi Adını feriha Koydum, gündüz kuşağında beklenen etkiyi gösteremeyince Show TV tarafından yayından kaldırıldı.

Bu nedenle bundan sonra Adını Feriha Koydum dizisi yayınlanmayacak. Diziyi izlemek isteyenler, internet üzerinden tüm bölümleri takip edebilecek.

Adını Feriha Koydum neden yok? Yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler adını feriha koydum neden yok yayından kaldırıldı mı bitti mi saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.