Adını Ata Demirer ile yaşadığı aşk sayesinde duyuran Aslı Turanlı'dan şaşırtan açıklama

Komedyen Ata Demirer ile yaşadığı kısa süreli aşkla adını magazin camiasında duyuran 28 yaşındaki Aslı Turanlı eski aşkıyla ilgili yaptığı açıklamayla şaşırttı. Turanlı, adının Demirer ile anılmak istemediğini ifade etti. İşte detaylar...

Adını Ata Demirer ile Şubat'ta yaşadığı bir aylık aşkla duyuran Aslı Turanlı, geçtiğimiz günlerde estetik yaptırdığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Yüzündeki değişimle dikkat çeken bu kez yaptığı açıklama ile gündem oldu.

 

Takvim'de yer alan habere göre; Aslı Turanlı, bir dönem kendisinden 20 yaş büyük ünlü komedyen Ata Demirer'le aşk yaşadı. Bu sayede magazin dünyasına adım attı. Ancak eski sevgilisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

'CİDDİYE ALINACAK BİR ŞEY DEĞİLDİ'

Aslı Turanlı, "Ata Demirer'le anılmak istemiyorum. İlişkimizde ciddiye alınacak bir durum söz konusu değildi. Aramızda çok yaş farkı vardı" dedi.


AÇIKLAMASINA TEPKİ YAĞDI

Şu sıralar Besim Çırak'la aşk hayatında mutluluk tablosu çizen Turanlı'nın açıklamaları tepki çekti. Turanlı'ya sosyal medyadan şu mesajlar gönderildi: Ata sayesinde meşhur oldun. Şimdi anılmak istemiyorsun! Adımı duyurdum artık Ata'ya gerek yok demenin başka şekli yani.

Adını Ata Demirer ile yaşadığı aşk sayesinde duyuran Aslı Turanlı'dan şaşırtan açıklama


YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİMLE GÜNDEM OLDU

Turanlı’nın geçtiğimiz günlerde dudaklarını şişirttiği, çenesine dolgu yaptırdığı ve yuvarlak olan yüz hattını incelttiği iddia edilmişti. Yüzündeki değişimle şaşırtan Turanlı’nın estetik operasyon yaptırdığı konuşulmuştu.

Adını Ata Demirer ile yaşadığı aşk sayesinde duyuran Aslı Turanlı'dan şaşırtan açıklama

 

Adını Ata Demirer ile yaşadığı aşk sayesinde duyuran Aslı Turanlı'dan şaşırtan açıklama ile ilgili etiketler Ata Demirer Aslı Turanlı estetik Sosyal Medya imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.