Adile Naşit'in yürek yakan sırrı! Hafize Ana'nın hiç kimsenin bilmediği sırrı ortaya çıktı!

Türk sinemasının unutulmaz ismi ve milyonlarca çocuğun annesi Adile Naşit'in hiç kimsenin bilmediği sırrı ortaya çıktı. Yürek burkan hikayeyi duyan Adile Ana'yı bir kez daha rahmetle andı.

Türkiye'de koca bir neslin sevgisini kazanmış Adile Naşit'in yürek burkan sırrı ortaya çıktı. Hababam Sınıfı'nın Adile Ana'sı 1950 yılında kendisi gibi tiyatrocu olan Ziya Keskiner ile evlendi. Bu evlilikten bir çocuğu olan ve sağ yanağında bir ben olan bebeğin ismini Ahmet koydular. İşte yürek burkan hikayenin devamı...

ADİLE NAŞİT'İN YÜREK BURKAN SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

Ünlü tiyatrocunun oğlu Ahmet 2 yaşında geldiğinde rahatsızlandı. Maalesef doğuştan kalbi delik olan Ahmet uzun yıllar bu sebepten okula gidemedi. İlkokulu dışardan bitirdi. Tam ortaokul sınavlarına hazırlanırken tekrar rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Fenalaşan Ahmet komaya girdi ve bir daha da uyanamadı.

EVLADININ ÖLÜM HABERİNİ SAHNEDE ALDI!

Adile Naşit ise bu sırada İzmir'de turnedeydi. Haberi aldıktan sonra bağrına taş basan ve içindeki evlat acısıyla sahneye çıkan Adile Ana, salondakileri kahkahaya boğdu.

Adile Naşit kimdir? Adile Naşit hangi filmlerde oynadı? Adile Naşit nereli? Adile  Naşit hayatı ve biyografisi! - Haberler

İçindeki yangınla mücadele ederken bir yandan da salondakileri güldüren Naşit'in oğlunun öldüğü gün aynı zamanda doğum günüydü.

NTVRadyo on Twitter: "#AdileNaşit Unutulmaz oyuncu bugün 89 yaşında.  Hababam Sınıfı'nın Hafize Ana'sı, Türk sinemasında en sevilen anne figürü  Adile Naşit'i sinema yazarı Alin Taşçıyan NTVRADYO'da anlattı.  #İzBırakanKadınlar https://t.co/TaowDfJeYJ ...

Tek çocuğunu kaybeden tiyatrocu, bu olayı yıllarca evinin baş köşesine kurduğu Ahmet'in fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdi. Ancak çocuğunu kaybeden Adile Naşit, bu olaydan sonra Türkiye'deki tüm çocukların Adile Ana'sı olarak kocaman bir neslin sevgisini kazandı.

NUR İÇİNDE YAT HAFİZE ANA!

Adile Naşit'in yürek yakan sırrı! Hafize Ana'nın hiç kimsenin bilmediği sırrı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Yeşilçam adile naşit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.