"Adil Öksüz'ü ABD saklıyor! Adım kadar eminim..."

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Adil Öksüz'ü ABD'nin sakladığını belirterek ''Bundan adım kadar eminin'' ifadelerini kullandı.

Adil Öksüz'ün 15 Temmuz'dan sadece birkaç gün önce bütün ailesini ABD’ye gönderdiğini hatırlatan Murat Kelkitlioğlu, 'bu alçağın başka bir yere sığınması düşünülemez' dedi.

İşte Murat Kelkitlioğlu'nun o yazısı...

ADİL ÖKSÜZ’Ü ABD SAKLIYOR

Bundan adım kadar eminim! Her ne kadar 'Almanya’da izine rastlandı' şeklinde haberler çıksa da, 15 Temmuz'un, Pensilvanya’daki teröristbaşından sonra 1 numarası olan Adil Öksüz'ün, ABD tarafından saklandığından hiç şüphem yok.

Almanya’dakine benzer bir ihbar daha önce İngiltere’den de yapıldı. İstihbarat birimleri ihbarın yapıldığı yere yani İngiltere’ye giderek incelemelerini yaptı. Ancak bir sonuç alınamadı. Aynı durum daha yakın bir tarihte de yaşandı. Öksüz’ün Almanya’da görüldüğü ihbarını alan istihbarat birimleri, bu ülkeye giderek çalışmalarını yaptı, ancak bundan da bir netice çıkmadı. PKK’nın Kandil’i, FETÖ’nün Pensilvanya’sı görevini üstlenen Almanya’da çıksa şaşırmazdım.

Ancak, başından beri iddia ettiğim gibi, darbe gecesinin başhaini ABD’de. 15 Temmuz'dan sadece birkaç gün önce bütün ailesini ABD’ye gönderen bu alçağın başka bir yere sığınması düşünülemez bile. Kaçarken, ABD büyükelçiliği ve konsolosluğundan aldığı yardımı da göz önünde bulundurursak, iddiamın ne kadar sağlam olduğu ortada. Hatırlarsınız, Öksüz’ün serbest bırakıldıktan sonra ABD’li yetkililerle telefon görüşmesi yaptığı da ortaya çıkmıştı.

Bu arada unutmadan!...

MİT TIR’ları kumpasını organize eden FETÖ imamlarının da ABD büyükelçiliği ve konsolosluğuyla telefon görüşmeleri yaptığı tespit edilmişti.

O TELEFONU UNUTMADIK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da, bu skandalla ilgili büyükelçilikten açıklama istemişti. Türkiye’ye operasyon çekmek isteyen tüm ajanlara destek veren John Bass, yeni görev yeri Afganistan’a gitmeden savcılığın mektubuna cevap verirse çok sevinirim!

Lütfen laf ebeliği yapmadan, eğip bükmeden olsun! Ancak eminim ki, avucumu yalarım!

"Adil Öksüz'ü ABD saklıyor! Adım kadar eminim..." ile ilgili etiketler Adil Öksüz ABD murat kelkitlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.