Adil Öksüz hangi ülkede? Nedim Şener açıkladı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hafta sonu Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi programında çok önemli bir açıklama yaptı.

Süleyman Soylu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün nerede olduğunu bildiklerini söyledi.

Bakan Soylu, Acet'in "Almanya'da olduğunu teyit eder misiniz?" sorusu üzerine "Bize kalsın" karşılığını verdi.

Bu açıklamalar kamuoyunda geniş yankı bulurken, SuperHaber programcısı Nedim Şener ise Posta Gazetesi'ndeki köşesinde, bakanın "Bize kalsın" dediği yerin Almanya olduğunu belirtti.

Şener, "Almanya Adil Öksüz’ü neden koruyor?" başlığını taşıyan yazısında, firari FETÖ'cünün adresinin bile belirlendiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı;

"Bakan Soylu’nun Adil Öksüz’ün “Bizde kalsın” dediği yer ise Almanya. Evet, Türk adli makamları Adil Öksüz’ün kullandığı araç plakası, kaldığı adrese kadar tüm detayları Alman makamlarına verdi, ancak Almanlar onu yakalayıp teslim etmek yerine korumayı tercih ediyor. Birçok ülkede olduğu gibi siyaset ve istihbarat birimleri ayrı, terörle mücadele birimleri ayrı telden çalıyor.

Alman dış istihbarat kurumu Federal Haberalma Teşkilatı (BND) Başkanı Bruno Kahn, 15 Temmuz sonrası Türkiye’deki darbe girişiminin arkasında FETÖ yapılanmasının bulunduğuna ikna olmadığını açıklamıştı. Türk İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin Alman yetkililerle her görüşmesinin birinci maddesini hep FETÖ oluşturdu. Dosyalar verdi, adreslerden araç plakalarına kadar hepsi bildirildi."

Adil Öksüz hangi ülkede? Nedim Şener açıkladı...

ALMANYA İNKAR EDEMİYOR!

Türkiye'nin NATO ittifakı altında ortağı olan Almanya sunulan belgeler ve kanıtlar karşılığında sessizliğini korurkeni Nedim Şener, bu güne kadar Alman makamlarından "Adil Öksüz, Almanya’da değil, diyen tek yetkili olmadığının" altını çizdi.

Adil Öksüz hangi ülkede? Nedim Şener açıkladı... - Resim : 2

"Peki Almanya neden FETÖ’yü bu kadar koruyor?" sorusunu yönelten Şener, bu soruya ise şöyle yanıt verdi;

"Çünkü FETÖ, esas olarak Amerikan istihbaratı tarafından desteklenen bir örgüt.

Almanya da bu bağlamda FETÖ’yü koruyor, topraklarında FETÖ’nün her türlü faaliyetine destek oluyor.

Çünkü, FETÖ, Alman istihbaratına da çalışıyor. Ülke içinde de ABD ve Almanya lehine kullanabilecekleri operasyonel gücü olduğunu düşünüyorlar. Şimdi birileri FETÖ-BND ilişkisine kanıt isteyecek. O zaman 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili TBMM’de hazırlanan rapordan, FETÖ yöneticilerinden Cemal Uşak’ın, BND ajanlarıyla ilgili yaptığı görüşmenin yer aldığı 318’inci sayfasını okumanızı tavsiye ederim."

 

 

 

Adil Öksüz hangi ülkede? Nedim Şener açıkladı... ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen Adil Öksüz Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.