Adil Gül kimdir? İşte Adil Gür'ün Rus kadınlarla ilgili sözleri

Adil Gül kimdir? Adil Gür, Habertürk TV'ye konuk oldu. A&G araştırma şirketinin sahibi Gür,konuk olduğu programda söylediği sözler ile gündeme oturdu. Gür'ün yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Adil Gül ne dedi? Detaylar haberimizde...

Adil Gül kimdir? A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil Gür'ün canlı yayında söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Gür, "Bütün kadınlardan özür dileyerek, Rus'tan dost başka türlü bir dost olur sadece"ifadelerini kullandı.

Gür, Türkiye ile Rusya arasında gerilen ilişkilerden bahsederken tepki çeken ifadeler kullandı. Gür, "Ayıdan post Rus'tan dost olmaz. Hem stüdyodaki hem ekran başındaki bütün kadınlardan özür dileyerek, Rus'tan dost başka türlü bir dost olur sadece" dedi.

Adil Gül kimdir?  İşte Adil Gür'ün Rus kadınlarla ilgili sözleri

ADİL GÜR KİMDİR?

Adil Gür, 1965 yılında Malatya’da doğdu. Babası öğretmen, annesi ise ev hanımıdır. Adil Gür, 6 yaşında iken Malatya’ya taşındılar. İlkokul ve ortaokulu Malatya’da tamamladı. Malatya İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Üniversitede okurken 1987'de Araştırma şirketi Konda’nın sahibi Tarhan Erdem’in yanında çalışmaya başladı. Araştırma sektörüne anketör olarak giren ve 1995 yılına kadar çeşitli araştırma şirketlerinde yöneticilik yapmış olan Gür, 1995 yılında ise A&G Araştırma Şirketi’ni kurdu.

Adil Gür, 1995-2015 tarihleri arasında seçim tahminleri ile adını duyurdu. Birçok siyasi ve sosyal içerikli araştırmalar yürütmektedir.

Adil Gür, evli ve 1 kız, 1 erkek çocuk babasıdır.

Adil Gül kimdir? İşte Adil Gür'ün Rus kadınlarla ilgili sözleri ile ilgili etiketler Rus Adil Gür Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.