'Adı: Zehra'nın final tarihi kesinleşti!

FOX TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Adı: Zehra, reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı. Dizi bu hafta yayınlanacak 14. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Adı Zehra dizisi cumartesi akşamı yayınlanan İnsanlık Suçu dizisine fark atarak başarısını ispatladı ama bu başarı FOX TV için yeterli olmadı. Kanal dizinin 26 Mayıs cumartesi günü yayınlanacak bölümle final yapmasına karar verdi.

FİNAL YAPMASIN, GÜNÜ DEĞİŞSİN

Final söylentileri hakkında Instagram'dan yorum yapan izleyiciler, kanala dizinin final yapmak yerine gününün değişmesini önerdi.

'Adı: Zehra'nın final tarihi kesinleşti!

BAŞROLDE GENÇ İSİMLER VAR

Dizinin başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan'ın başrollerini paylaştığı Adı Zehra dizisinin yapımcılığını NTC Medya yaparken senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu yazdı.

'Adı: Zehra'nın final tarihi kesinleşti! ile ilgili etiketler adı zehra yeni bolüm final neden yok son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.