Adı Sibel Can ile aşk dedikodularına karışmıştı... Buket Aydın ile Emir Sarıgül ayrılığında flaş gelişme! Bugün evleniyorlar

Şişli'nin Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün şarkıcı Sibel Can ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sibel Can ile aşk yaşadığı öne sürülen Emir Sarıgül, eski sevgilisi Buket Aydın ile barıştı. Spiker Buket Aydın, geçtiğimiz Mart ayında, kariyerine zarar verdiğini gerekçe göstererek ayrıldığı iş insanı Emir Sarıgül ile bugün nikah masasına oturuyor.

36 yaşındaki spiker Buket Aydın, aşk yaşadığı 40 yaşındaki iş insanı Emir Sarıgül ile yaklaşık bir yıl süren ilişkisini sürpriz bir kararla noktalamıştı. Ayrılığın sebebi olarak ise Sarıgül'ün Aydın'a evlenme konusunda baskı yaptığı gösterilmişti. Çiftin ilişkisinin bitmesinin ardından Sarıgül'ün adı 50 yaşındaki şarkıcı Sibel Can ile anılmıştı. Sarıgül ile Can'ın Göcek'te tekne tatili yaparken çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

buket aydın - emir sarıgül

Sibel Can ile Emir Sarıgül bayram tatilinde Bodrum'a gitmiş, demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görüntülenmişlerdi. Aşk iddialarıyla ilgili Sibel Can, "Böyle bir durum söz konusu değil." açıklamasını yapmıştı.

emir sarıgül. - sibel can

Emir Sarıgül ise Sibel Can ile hakkında çıkan aşk dedikodularına şöyle cevap vermişti; "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak İçin bilinçli çıkartılan haberler.. Onları Allah'a havale ediyorum."

EMİR SARIGÜL İLE EVLENMEK İSTEMEDİĞİNİ KAMERALAR ÖNÜNDE AÇIKLAMIŞTI

Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği Buket Aydın ise gazetecilerin karşısına geçerek, ''Emir Bey ile evlenmek istemiyorum. Emir Bey'in barışma tekliflerini kabul etmeyeceğim. Bu benim için Mart ayında kapanmış bir konudur.'' diye kesin bir dille ilişkisinin bittiğini belirterek şu açıklamarı yapmıştı; ''Bana üçüncü şahısların adını anmayın. Beni ilgilendiren kısım Emir Bey noktasıdır. Emir Bey'in birlikte görüntülendiği insanlar beni ilgilendirmez. Öncelikle bu konuyu kapatalım. Ben Mart ayında Emir Sarıgül ile olan ilişkimi kariyerime zarar verdiği gerekçesiyle noktaladım. İlişkiyi bitirdim fakat çok iyi bir karar almışım bunu görüyorum. Ama bu kararıma rağmen hala kariyerime zarar vermeye devam ettiğini görüyorum. Bugün o yüzden bu açıklamayı yapıyorum. Bu ilişki Mart ayında benim isteğimle sonlanmış bir ilişkidir. Sonrasında Emir Bey'in çiçek göndermesi, Emir Bey'in evlenmek istemesi, Emir Bey'in benim bulunduğum mekana gelmesi benim yaptığım hareketler değil, Emir Bey'in yaptığı hareketlerdir. Siz de duymuşsunuz, teyid etmişsiniz, çarşaf çarşaf her yerde yazıyor... Bunları ben doğrulasam ne olacak, doğrulamasam ne olacak. Bu soruların muhattabı kendisidir, asla ben değilim. Yaz yeni başlıyor. Bu beyefendinin yanında başka başka kadınlar olabilir. Bu beyefendinin yanında her kadın gördüğünüzde benim fotoğraflarım ortaya çıkacaksa bu beni üzer. Emir Bey ile evlenmek istemiyorum. Emir Bey'in barışma tekliflerini kabul etmeyeceğim. Bu benim için Mart ayında kapanmış bir konudur. Bir daha asla bu konuların içerisinde yer almak, bu konuların üçüncü kişisi haline gelmek kesinlikle istemiyorum. Filistinli bebekler ölüyor, öldürülüyor. Türkiye'nin gündemi ortada. Nelerle mücadele ediyoruz. Ben utanç duyuyorum. Çok fazla detay var ama ben bir haberci olarak bu kadarını söyleyeyim. Kendimi bu işin içerisinden geriye çekmek istiyorum. Emir Bey'in pırlanta gibi iki tane çocuğu var. Ben zamanında o çocuklarla da tanıştım. Bana 'Buket abla' dediler. O çocukları düşünmeden hareket ediyor olabilir ama ben bu çocukların hürmetine daha fazla konuşmuyorum. Beni bu haberlerin içerisinden çekin, özel hayatı beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor.''

BABA SARIGÜL'DEN EVLİLİĞE ONAY YOK!

Kesin ayrıldıkları gözüyle bakılan çiftten gelen sürpriz haber herkesi şaşkına çevirdi. Aradaki buzları sessiz sedasız eriten çift bugün dünyaevine giriyor. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; iş insanı Emir Sarıgül bir yıl aşk yaşayıp üç ay önce ayrıldığı spiker sevgilisi Buket Aydın ile pazartesi akşam Beykoz Konakları'ndaki evinde minik bir törenle vuslata erecekti. Ancak müstakbel kayınpeder Mustafa Sarıgül, bu evliliğe onay vermeyince nikah iptal oldu.

EMİR SARIGÜL, BUKET AYDIN'I EVLİLİĞE İKNA ETTİ

"Bu sefer dönüş yok, kesin olarak ayrıldık" diyen Buket Aydın'ı evlenmeye ikna eden Emir Sarıgül, babasının da onayını almayı başardı. Pazartesi yapılamayan sürpriz nikah bugün gerçekleşecek.

Buket Aydın, hakkında çıkan evlilik iddialarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı.

Adı Sibel Can ile aşk dedikodularına karışmıştı... Buket Aydın ile Emir Sarıgül ayrılığında flaş gelişme! Bugün evleniyorlar ile ilgili etiketler Buket Aydın Sibel Can nikah Düğün emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.