Adı Sevgi Dizisi başrollerin uyumu ile dikkat çekiyor!

atv’de toplumsal bir yaraya parmak basan Adı Sevgi dizisi, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Bir süredir hazırlıkları süren dizi, tanıtımlarıyla dikkatlerden kaçmamıştı. İki genç oyuncunun başrolde yer aldığı Adı Sevgi, çocuk yaşta evlendirilen kızları korumak isteyen genç bir öğretmenin mücadelesini anlatıyor.

Elif Öğretmen rolüyle Gizem Güneş dizinin dikkat çeken ismi. Ona son dönemin başarılı genç oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer eşlik ediyor. Her iki oyuncu da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı dizisinde oynadığı Feride rolüyle dikkatleri çekmişti.

Yunus Emre Yıldırımer ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki Alparslan Çakırbeyli olarak büyük dikkat çekmişti. İki başarılı oyuncu, Adı Sevgi dizisinde partner oldu ve izleyici tarafından da birbirlerine çok yakıştırıldılar.

Zor bir mücadelenin yer aldığı atv dizisinde Elif öğretmene en büyük desteği Yıldırımer’in oynadığı Emir karakteri veriyor. Karizmatik duruşu ve yakışıklılığının yanı sıra oyunculuğu ile de beğeni topluyor oyuncu.

Atv'nin yeni dizisi Adı Sevgi, başrollerin uyumu ile dikkat çekiyor! 1

Adı Sevgi dizisi, ilk bölümüyle de izleyiciden iyi bir puan aldı. Başarılı bir başlangıç yapan dizide ilk kez bir araya gelen Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in uyumu da dizinin devamı açısından önemli. İki başrolün iyi bir iş çıkardıkları da sosyal medyada yorum yapan izleyenlerin beğeni ve övgü dolu yorumlarından anlaşılmakta.

Atv'nin yeni dizisi Adı Sevgi, başrollerin uyumu ile dikkat çekiyor! 2

Dizinin 1. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üstünde reyting aldığı gözleniyor. Başarılı bir sonuç bu ancak AB ve ABC1 kategorilerinde biraz daha az ilgi gördüğü de gözlemlendi. İlerleyen bölümlerde nasıl bir süreç yaşanacağını da hep birlikte göreceğiz…

Adı Sevgi Dizisi başrollerin uyumu ile dikkat çekiyor! ile ilgili etiketler adı sevgi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.