Adı Kadir Doğulu ile yasak aşk iddialarına karışan Serra Arıtürk'ün sevgilisi ortaya çıktı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde rol arkadaşı Kadir Doğulu ile yakınlaştığı iddia edilen 23 yaşındaki oyuncu Serra Arıtürk’ün herkesten sakladığı sevgilisi sonunda ortaya çıktı. Neslihan Atagül ile boşanacakları bile iddia edilen Kadir Doğulu hakkında çıkan haberleri yalanlarken Arıtürk’ün kiminle aşk yaşadığı da belli oldu. İşte Serra Arıtürk'ün herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi...

Başrollerinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün oynadığı Aşkın Tarifi dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilmiş ancak sonrasında başlayan yeni sezon yapımlarına boyun eğerek erken final yapmak durumunda kalmıştı. Aslında dizide senaryodan çok konuşulanlardan biride Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk olmuştu.

KADİR DOĞULU İLE YASAK AŞK YAŞADIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Dizideki ateşli sahnelerde yan yana birbirlerinin gözlerine bakarak şarkılar söyleyen Doğulu ve Arıtürk’ün ekranlardaki hali tartışmaları da beraberinde getirmişti. Hatta öyle ki bu durumdan rahatsız olduğu belirlenen Doğulu ile Atagül çiftinin boşanma aşamasına kadar geldikleri bile iddia edilmişti.

MERT RAMAZAN DEMİR İLE AŞK YAŞIYOR


MERT RAMAZAN DEMİR İLE AŞK YAŞIYOR

Ancak kısa bir süre sonunda Serra Arıtürk’ün herkeslerden sakladığı aşkı ortaya çıktı. Meslektaşı Mert Ramazan Demir ile sevgili olan Arıtürk ikilisinin arkadaş ortamında tanıştıkları yaklaşık bir aydır da görüştükleri belirtildi.

Mert Ramazan Demir’in de geçtiğimiz haftalarda çekimlerine başlanan ve başrollerinde Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Şahraman adlı dizide rol alacağı ifade edildi.

Adı Kadir Doğulu ile yasak aşk iddialarına karışan Serra Arıtürk'ün sevgilisi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül Mert Ramazan Demir Serra Arıtürk Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.