Adı Gülben Ergen'le anılan Tolga Duğles'in eşinden boşanma kararı!

Adı Gülben Ergen’le anılan Tolga Duğles, Gülben Ergen’e tıpa tıp benzeyen eşi Yasemin Duğles’e sonunda boşanma davası açtı. Dava, İstanbul Adliyesi’nde açıldı ve günlerdir konuşulan olaya böylece yepyeni bir boyut geldi.

Edinilen bilgiye göre, boşanma davası İstanbul Adliyesinde açıldı.

Boşanma davasını açan taraf Tolga Duğles

Tolga Duğles, Gülben Ergen’le adı çıktıktan sonra Gülben Ergen’e tıpa tıp benzeyen eşine dönmeye kalkmış ama reddedilmişti!..

Daha sonra ise tekrar Gülben Ergen’le görüşmeye başladığı öğrenilen Tolga Duğles, son derece sessiz hareket ederek, kimseye duyurmadan boşanma davasını açtı.

gulben-ergen

HİKAYE BİTMEDİ, YENİ BAŞLIYOR

Bu ani gelişmeden sonra, artık bitti zannedilen hikayenin, aslında yeni başladığı ileri sürülüyor. Bundan sonra davanın seyri, eşi Yasemin Duğles’in bu dava karşısında nasıl davranacağı ve ne yapacağı, önümüzdeki günlerin en çok konuşulan konusu olacak.

Adı Gülben Ergen'le anılan Tolga Duğles'in eşinden boşanma kararı! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Tolga Duğles İstanbul Adliyesi eşi yasemin duğles boşanma davası açtı hikaye bitmedi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.