Adı bir dönem Fenerbahçe ile anılmıştı!

Bu sene Euroleage'de eski parlak günlerine dönmek isteyen İsrail takımlarından Maccabi FOX Tel Aviv, 7 yıl NBA'de oynayan ABD'li basketbolcu Quincy Acy ile anlaştı. Acy'nin, bir dönem Fenerbahçe Beko'nun gündeminde olduğu da iddia edilmişti.

THY Euroleague takımlarından Maccabi FOX Tel Aviv, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. İsrail ekibi bu kapsamda ABD’li basketbolcu Quincy Acy’i kadrosuna kattı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Acy ile anlaştığını duyurdu. Başarılı oyuncu kariyerinde ilk kez Euroleague’de mücadele edecek.

28 yaşındaki basketbolcu, 7 yıllık NBA kariyerinde 337 karşılaşmada 4.9 sayı ve 3.5 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

2.01 boyuna rağmen oldukça atletik özelliklere sahip olan Acy, Toronto Raptors ve Brooklyn Nets gibi takımlarda oynadı.  Mücadeleci ve hırslı bir yapıya sahip olan Amerikalı oyuncu agresif kişiliği ile de tanınıyor. Acy, birkaç maçta rakiple kavga ettiği için cezalar almıştı.

Adı bir dönem Fenerbahçe ile anılmıştı! ile ilgili etiketler İsrail NBA EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.