Adı Beşiktaş ile anılan Ramsey’in yeni takımı belli oldu

Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Ramsey’in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli oyuncu sezon sonuna kadar Rangers forması giyecek. Juventus ve Rangers transfer için anlaşılırken Galli oyuncunun teklife yanıtı merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde adı Beşiktaş  ile anılan Galli oyuncu Aaron Ramse’in yeni takımı belli oldu. Juventus, tecrübeli orta saha oyuncusunun kiralık olarak gönderilmesi için İskoç ekibi Rangers ile anlaştı. Transferin resmiyet kazanması için Ramsey’in onay vermesi yeterli olacak.

Juventus Teknik Direktörü Allegri daha önce yaptığı açıklamada Galli oyuncuyu kadroda düşünmediğini ve Şampiyonlar Ligi listesinde de yer vermeyeceğini açıklamıştı. Ramsey’in İskoçya’ya gitmesinin yeniden futbol oynaması için önemli bir fırsat olarak görülüyor.

İtalyan kulübünde Dybala ve De Lİght’ten sonra en çok maaş alan üçüncü oyuncu olan Ramsey’in ayrılması Juventus’un bütçesini rahatlatması için önemli bir hamle olarak göze çarpıyor. Juventius son olarak Fiorentina’nın genç golcüsü Vlahovic’i 75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti.

Arsenal’den sakatlık sorunlarıyla ayrılan ve bedelsiz olarak Juventus’a transfer olan Ramsey’in istikrarsız performansı İtalya’da da sürmüş ve Torino ekibinde sadece 70 maç oynayabilmişti.

Ramsey’in adı, kadro dışı kalacağının kesinleşmesinin ardından Beşiktaş ile anılmıştı.

Adı Beşiktaş ile anılan Ramsey’in yeni takımı belli oldu ile ilgili etiketler Juventus Transfer Beşiktaş Aaron Ramsey Rangers
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.