Adı Beşiktaş ile anılan Naiggolan, İnter ile sözleşmesini feshetti

Adı bir süredir Beşiktaş ile anılan Belçikalı orta saha Naiggolan, İnter ile olan sözleşmesini feshetti. Belçika basınında yer alan habere göre ise oyuncu, Siyah-Beyazlılarla 2 yıllık sözleşme için anlaştı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Alex Teixeria ve Rachid Ghezzal'ı arka arkaya İstanbul'a getirtmişti.

İNTER İLE SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Kadrosuna takviye yapmak üzere arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'ın gündeminde yer alan isimlerden Radja Naiggolan, İnter ile olan sözleşmesini feshetti.

İtanyan devinden yapılan açıklamada, 33 yaşındaki Belçikalı yıldız ile sözleşmenin resmen feshedildiği bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Seria A'da şampiyonluğa ulaşan İnter, Naiggolan'ı devre arasında kiralık olarak Cagliari'ye göndermişti.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Belçika basınından Gva.be'nin haberine göre ise Radja Nainggolan'ın yeni durağı Beşiktaş olacak. Haberde, Belçikalı orta sahanın Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve toplam 6,4 milyon Euro kazanacağı belirtildi.

Adı Beşiktaş ile anılan Naiggolan, İnter ile sözleşmesini feshetti ile ilgili etiketler Inter Beşiktaş Radja Naiggolan cagliari
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.