Adı Beşiktaş ile anılan Cenk Tosun kararını verdi: Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun ara transfer için kararını verdi. Adı Beşiktaş ile anılan milli futbolcunun menajeri Dr. Erkut Söğüt golcü oyuncunun ara transferde takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığını söyledi. Söğüt, "Katkıda bulabileceğini düşünüyor ki sadece yedek kulübesinde oturarak mutlu olabilecek tipte bir oyuncu değil" ifadelerini kullandı.

Devre arasında forvet hattına bir takviye gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş'ın gündeminde yer alan İngiltere'deki milli yıldızlarımızdan Cenk Tosun kararını verdi. Sezon sonunda Everton ile sözleşmesi bitecek Cenk, ara transfer dönemlerindeki değişimlere alışık olsa da bu kez bu ihtimale pek de sıcak bakmıyor.

Cenk Tosun'un bu ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istemediğini menajeri Dr. Erkut Söğüt, The Athletic'e doğruladı. Milli oyuncunun, sözleşmesi sona ermeden Rafael Benitez yönetmindeki İngiliz ekibine sunabileceği çok şey olduğuna inandığını belirtti.

ARA TRANSFER DÖNEMLERİNE ALIŞIK

Cenk Tosun, ara transfer dönemlerinde takım değiştirmeye alışık oyunculardan... İlk olarak Türkiye'ye gelişi de Ocak 2011'de Eintracht Frankfurt'tan Gaziantepspor'a transferi ile gerçekleşmişti.

Beşiktaş döneminde sergilediği başarılı performans da yine Ocak 2018'de 22.5 milyon Euro karşılığında Everton'a transferi ile sonuçlanmıştı. Everton döneminde ise golcü oyuncu, Ocak 2020'de Crystal Palace ve 2020-21 ara transferde de Beşiktaş'a kiralanmıştı.

Sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle ara transferde Everton ile yollarını ayırabileceği belirtilen Cenk Tosun, bu kez bu ihtimale sıcak bakmıyor. Nitekim temsilcisinin açıklamalarında da bu ay başında sakatlıktan dönen milli oyuncunun, ayrılmak istemediği ve sezonun kalan kısmında bir etki yaratmak istediği belirtiliyor.

Adı Beşiktaş ile anılan Cenk Tosun kararını verdi: Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

"YEDEK OTURMAKTAN MUTLU OLACAK BİRİ DEĞİL"

The Athletic'ten David Ornstein'a açıklamalarda bulunan Dr. Erkut Söğüt, "Sezon sonuna kadar sözleşmesi var ve bir şeylerin karşılığını vermek istiyor. Katkıda bulabileceğini düşünüyor ki sadece yedek kulübesinde oturarak mutlu olabilecek tipte bir oyuncu değil" ifadelerini kullandı.

Adı Beşiktaş ile anılan Cenk Tosun kararını verdi: Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ile ilgili etiketler Cenk Tosun Everton Beşiktaş Transfer Erkut Söğüt
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.