Adı Barcelona ile anılan Muhammed Salah son kararını açıkladı: İngiltere'de kalmak istiyor

Adı Barcelona ile anılan ve Liverpool ile sözleşme yenilemesi beklenen Muhammed Salah son kararını açıkladı. Mısırlı yıldız Barcelona'nın ilgisinden mutlu olduğunu belirterek İngiltere'de kalmak istediğini söyledi. Öte yandan yıldız oyuncu kendisini dünyanın en iyi futbolcusu olarak gördüğünün altını çizdi.

Premier Lig'de Liverpool forması giyen Mısırlı yıldız oyuncu Mohamed Salah, bu sezon oldukça yüksek formuyla devam ediyor. Yıldız oyuncu, Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'de takımını taşıyan isimlerden birisi olurken, futbol otoriteleri tarafından şu anda dünyanın en iyi futbolcusu olarak görülüyor.

Hocası Jurgen Klopp'a göre de şu an için Messi ve Ronaldo'dan iyi olan Salah, uzun süredir Liverpool ile yenileyeceği sözleşme konusu nedeniyle gündemde yer alıyor.

Yeni sözleşme için Liverpool'dan astronomik bir ücret talep ettiği söylenen Salah, yaptığı açıklamada bu kararın yönetimde olduğunu ve Liverpool'da mutlu olduğundan bahsetti.

Öte yandan Barcelona sorularına da yanıt veren Mısırlı yıldız, "Premier Lig'de kalmak istiyorum" diye konuştu.

Salah'ın açıklamaları şöyle:

"Barcelona gibi bir kulübün isteği beni mutlu edecek bir şey ama Liverpool'da mutluyum. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Şu anda İngiltere Premier League'de de kalmak istiyorum çünkü burası dünyanın en güçlü ligi."

BENCE DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSUYUM"

Öte yandan Mısırlı yıldız Mohamed Salah, Ballon d'Or ödülünü kazanamaması hakkında görüşlerini paylaştı ve iddialı açıklamalarda bulundu.

Mısır basınına konuşan Salah, "Günün sonunda bu insanların görüşü, ama bence dünyanın en iyi oyuncusuyum, kendime bunu söylüyorum. Ballon d'Or'u veya FIFA'nın En İyi Futbolcu ödülünü kazanmak istemediğimi söyleyemem, elbette ikisini de kazanmak istiyorum. Ama ikisini de kazanamazsam sorun yok. İstediğim her şeyi genellikle alıyorum. İkisinden birini daha sonra kazanacağımı biliyorum, endişelenmiyorum." sözlerini sarf etti.

Salah, bu sezon Liverpool formasıyla 20 resmi maça çıktı ve 19 gol atıp 8 de asist yaptı.

 

Adı Barcelona ile anılan Muhammed Salah son kararını açıkladı: İngiltere'de kalmak istiyor ile ilgili etiketler Muhammed Salah Liverpool Barcelona Sözleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.