Adı aşk dedikodularına karışan Seda Sayan ile Ata Çağlayan birlikte görüntülendi

'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programıyla izleyici karşısına çıkan 58 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük olan organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Hakkında ortaya atılan iddiaları kesin bir dille yalanlayan Seda Sayan, dün akşam Ata Çağlayan ile İstanbul Boğazı'nın kenarındaki bir mekanda görüntülendi.

Sunucu Gökay Kalaycıoğlu geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu bir programda 58 yaşındaki Seda Sayan'ın 43 yaşındaki organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atmıştı. Hakkında çıkan haberleri yalanlayan Seda Sayan ise aşk yaşamdıklarını belirterek, Ata Çağlayan'ın bir konserinde sadece sahne alacağını söylemişti.

BOĞAZ'DA 5 SAAT BİRLİKTE VAKİT GEÇİRDİLER

Daha önce kendisinden yaşça küçük erkeklerle sevgili olan ve 6 evlilik yapan Seda Sayan, adının aşk dedikodularına karıştığı kendisinden 15 yaş küçük olan organizatör Ata Çağlayan ile önceki gece Ortaköy Ruby adlı mekanda bir araya geldi. İkili Boğaz'da 5 saat birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

Adı aşk dedikodularına karışan Seda Sayan ile Ata Çağlayan birlikte görüntülendi

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Ata Çağlayan, gecenin sonunda Seda Sayan’a aracına kadar eşlik etti. Boğaz manzaralı mekanda 5 saat kalan Sayan ve Çağlayan’ın yanında yakın dostu Safiye Soyman da vardı. Gecenin sonunda Sayan ve yakın arkadaşına araçlarına kadar eşlik eden Ata Çağlayan, gazetecileri görünce hızla uzaklaştı.

Adı aşk dedikodularına karışan Seda Sayan ile Ata Çağlayan birlikte görüntülendi

 

 

Adı aşk dedikodularına karışan Seda Sayan ile Ata Çağlayan birlikte görüntülendi ile ilgili etiketler Seda Sayan Safiye Soyman Ortaköy Ata Çağlayan boğaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.