Adı AK Parti'li ismin cinayetine karışan kişiden Bahçeli'ye iğrenç sözler

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sosyal medya üzerinden, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye hakaret eden Hakim Ekelik isimli şahıs, Polis Özel Harekat’ın (PÖH) yaptığı baskınla evinden alındı. Adli makamlara sevk edilen Ekilik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Sosyal medya, tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de de kontrol edilemez hale getiriliyor. Bir çok kişi çeşitli hesaplar üzerinden hakaret, tehdit ve şantaj yapma girişiminde bulunuyor.Tespit edilenler çeşitli cezalara çarptırılıyor.

DEVLET BAHÇELİ’YE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HAKARET!

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesi’nde yaşayan Hakim Ekelik, sosyal medya üzerinden Devlet Bahçeli’ye ve Alaattin Çakıcı’ya ağır hakaretlerde bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli ve Alaattin Çakıcı’nın fotoğrafını paylaşan Ekelik şu mesajları yazdı. ‘’Bu yanındaki mafyayım diye gezinen i.neye sesleniyorum. Senden kaç tane varsa hepinize meydan okuyorum. Orda burda yazmakla olmaz gücün varsa yav.ak adamlarını gönder. Şunu unutma sana adam yollarsam yanında ki zibidi (MHP lideri Devlet Bahçeli’den bahsediyor) nafakasını alır. Burada ki uzantıların MHP’li ve Alperenci sözüm ona kabadayıları hepiniz adamsanız gelirsiniz. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Selahattin Demirtaş’a söz söyleme haddi kimsede değildir aşağılık köpekler’’ dedi.

Adı AK Parti'li ismin cinayetine karışan kişiden Bahçeli'ye iğrenç sözler

PÖH EKELİK’İN EVİNE BASKIN YAPTI!

MHP liderine yapılan bu paylaşımdan kısa bir süre sonra, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, Terör Büro Amirliği ve Güvenlik Şube Amirliği ekipleri bir rapor yaparak hazırlıklara başladı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, Polis Özel Harekat ekipleri de operasyona destek verdi.

Adı AK Parti'li ismin cinayetine karışan kişiden Bahçeli'ye iğrenç sözler - Resim : 2

Sabaha karşı yatağından alınan Ekelik gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından, adliyeye sevk edilen Hakim Ekelik tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AK PARTİ BELDE BAŞKANI CİNAYETİNE ADI KARIŞTI!

Aydın'ın büyükşehir olmasından sonra Kuşadası'nın mahallesine dönüştürülen Davutlar'ın AK Partili Belde Başkanı ve yörenin en büyük mandalina, şeftali üreticisi, işadamı Zeynel Abidin Çengel, 17 Ocak 2015 akşamı evinin önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden, evli ve iki çocuk babası Çengel, olay yerinde yaşamını yitirmişti. 4 dönem AK Parti Davutlar Belde Başkanlığı görevini yürüten Çengel'in öldürülmesinin ardından Hakim Ekelik ve kardeşleri, yengelerinin kardeşi İlhan D. ile şoförleri Yüksel D., soruşturma kapsamında polis tarafından gözaltına alınıp, tutuklanmıştı.

Adı AK Parti'li ismin cinayetine karışan kişiden Bahçeli'ye iğrenç sözler - Resim : 3

Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturmanın ardından iddianamesini hazırlayıp Söke Ağır Ceza Mahkemesi'ne göndermişti.

EKELİK’İN YEĞENLERİ ARABA KURŞUNLAYIP ADAM ÖLDÜRDÜ!

Öte yandan, 7 Nisan 2020 yılında Hakim Ekelik’in yeğeni Hasan Ekelik’in, alacak meselesi yüzünden İsmail Zan ve Gökhan Zan’ın bindiği otomobili kurşun yağmuruna tuttuğu ortaya çıktı. Arabada bulunan İsmail Zan olay yerinde hayatını kaybederken, Gökhan Zan ağır yaralı olarak Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

CHP İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE!

Kuşadası’nda inşaat şirketi olan tutuklanan Hakim Ekelik, kentte CHP ve HDP yakınlığıyla tanınıyor. Kuşadası Belediye Başkanı CHP’li Ömer Günel destekçisi ve hayranı olan Ekelik, geçtiğimiz seçim çalışmalarında da aktif rol oynadığı öğrenildi.

BAHÇELİ’YE HAKARET EDEN ZANLI HDP İLE KOL KOLA!

SuperHaber’in yaptığı araştırmada Hakim Ekelik’in kendi sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğraf dikkatlerden kaçmadı. HDP’li Selahattin Demirtaş’ın dayısı olduğu kişi ile birlikte bir masada yemek yiyen Hakim Ekelik, fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşarak ‘’Yaşasın halkların kardeşliği’’ yazısını eklediği görüldü.

Adı AK Parti'li ismin cinayetine karışan kişiden Bahçeli'ye iğrenç sözler - Resim : 4

Hakim Ekelik (sağda),Selahattin Demirtaş’ın dayısı olduğu belirtilen bir kişi ile yemekte.

Adı AK Parti'li ismin cinayetine karışan kişiden Bahçeli'ye iğrenç sözler ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli hakaret PÖH Hakim Ekelik tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.