Adem'e zeytin dalı uzatan Turabi'den şok sözler: Ayağımın altında ezileceksin... / VİDEO

Survivor'ın 31. bölümünde All Star takımı ile Gönüllüler takımı hem ada oyunu hem de yemek ödülü için karşı karşıya geldiler. Yemek ödülü için kıyasıya bir mücadele vardı. Turabi takım arkadaşı Adem'den özür dilerken, rakip oyuncu Mustafa'yı da "ayağımın altında ezileceksiz" sözleri ile tehdit etti. Hakan Hatipoğlu ise sakatlığı nüksedince yarışmadan çekildi...

Survivor'da bu akşam iki takım parkurda iki ödül oyununa birden çıktı. İlk oyun ada ve erzak için ikinci oyun ise yemek ödülü içindi. Her iki oyunda da kıran kırana bir mücadele vardı.

ADA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Konforlu bir baraka ve süt ile kruvasan için mücadele eden iki takım son ana kadar başa baş bir mücadele verdi. Oyunda durum 9-9'a kadar geldi. Ödüle giden yolda son maçta All Star takımında Turabi-Sema; Gönüllüler takımında ise Mustafa-Birsen ikilisi karşılaştı. Heyecanın tavan yaptığı yarışı Mustafa-Birsen ikilisi aldı ve ödülün sahibi Gönüllüler oldu.

TURABİ'DEN MUSTAFA'YA SERT İKAZ

Ada oyununda rakibine iki kez yenilen Turabi, Mustafa'ya gözdağı verip, "Ayağımın altında ilk sen ezileceksin" diyerek sert sözler söyledi.

HAKAN SAKATLANDI

Ada oyunu esnasında Hakan Hatipoğlu bacağındaki sakatlık yüzünden oyuna çıkamadı. Kendine yere bırak Hakan'ın yerine Turabi karşısında Anıl yarıştı.

TURABİ'DEN ADEM'E ZEYTİN DALI

Turabi ile Adem son elemede büyük bir tartışma yaşamış olayın görüntüleri kamuoyuyla paylaşılmamıştı. Herkes kavganın nedenini merak ederken Turabi yeni bölümde yemek ödülü oyunu öncesi Adem'in yanına giderek zeytin dalı uzattı. Yaptıklarından pişman olduğunu açıklayan Turabi, açken yapılan yanlış bir hareket olduğunu söyledi. Adem'in yüzüne "Sen güzel adamsın" diyerek takım arkadaşını onore etti.

Adem ise Turabi'yi geri çevirmedi ve uzatılan ele aynı şekilde karşılık verdi. Fakat Adem, olayları atlattığını ama olayda yaşananları unutmadığını aktardı. Sıkıntı kalmadığını ve tek suçlunun Turabi olmadığını kendisinin de suçlu olduğunu söyledi.

​YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

İki takım yemek ödülü için bir kez daha karşı karşıya geldi. Kumpir için yarışan All Star takımı ile Gönüllüler takımı yine kıyasıya bir mücadele verdi. Fakat Ünlüler takımı mücadeleye daha iyi başladı ve sonunda kazanan taraf oldu.

32. bölümün fragmanı da yayınlandı...

Adem'e zeytin dalı uzatan Turabi'den şok sözler: Ayağımın altında ezileceksin... / VİDEO ile ilgili etiketler Mustafa Kemal survivor 2018 31 bölüm yemek ödülü ada oyunu turabi adem 32 bölüm tanıtım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.