Adem-Turabi kavgasına Acun Ilıcalı açıklık getirdi!

Sevilen yarışma Survivor'a Adem-Turabi'nin kavgası damga vurmuştu. Ekranlara getirilmeyen kavganın neden başladığı konusuna Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'Survivor Ekstra' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarılı televizyoncu, Adem Kılıçcı ile Turabi Çamkıran arasında yaşanan gerginlik ve görüntülerin yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında, "Çok sevimsiz bir olay yaşandı. Araçla giderken hiç tasvip etmediğim, üzüldüğüm bir olay yaşandı. Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil. Televizyonculukta her şeyi yayınlayamıyorsunuz. Yayınlarsanız ceza yiyorsunuz. Çocuklar bizi izliyor" dedi.

"SÖYLEDİKLERİ SÖZLER ÇOK ÜZÜCÜ"

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu, "İki yarışmacının karşılık söylediği sözler çok üzücü. İnsan kendini kaybettiği zaman çok ağır konuşur. Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Fiziksel müdahale ve tehdit varsa buna izin vermeyiz. Bu olayda fiziksel bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Adem-Turabi kavgasına Acun Ilıcalı açıklık getirdi! ile ilgili etiketler Survivor Kavga adem turabi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.