Adem Ljajic'e özel zayıflama diyeti

Beşiktaş'ın düşüşteki yıldızı Adem Ljajic'in kilolarıyla başı dertte. Teknik heyet tarafından özel bir diyet programı yazılan Boşnak yıldız, Ocak ayına kadar kendisini toparlayamazsa yollar ayrılacak.

Beşiktaş'ta kilo sorunu yaşayan Adem Ljajic'e özel diyet programı uygulanıyor. Sezona formsuz başlayan Boşnak yıldızın, koronavirüs karantinasında aldığı kiloları vermek için çaba sarf ettiği öğrenildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Siyah-Beyazlı kulüple 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcuya ocak ayına kadar şans tanınacak. Yıldız isim bu süre içinde kendisini toparlayamazsa gelecek planlarının dışında bırakılacak.

Ljajic'in formsuzluğu milli takıma da yansımıştı... Yetenekli futbolcu, Sırbistan'ın Macaristan ile oynadığı maçta ilk yarı sonunda oyundan alınırken, Türkiye maçın forma şansı bulamadı.

 

Adem Ljajic'e özel zayıflama diyeti ile ilgili etiketler Beşiktaş Adem Ljajic Sırbistan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.