Adebayor, yeni takımında krallar gibi karşılandı

Sezon başında Kayserispor'a transfer olan fakat sezon içerisinde sözleşmesi feshedilen Emmanuel Adebayor, Paraguay'a transfer oldu. Club Olimpia'yla sözleşme imzalamak için ülkeye giden yıldız futbolcuya görkemli bir karşılama yapıldı.

Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra yaklaşık bir ay boyunca kulüpsüz konumda bulunan 35 yaşındaki Togolu dünyaca ünlü yıldız santrafor Emmanuel Adebayor yakın zamanda anlaştığı Club Olimpia'yla sözleşme imzalamak için Paraguay'a vardı.

KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

Yıldız futbolcuyu binlerce futbol sever havalimanında karşılarken, Adebayor da bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Süper Lig'de daha önce Medipol Başakşehir forması da giyen Adebayor kariyerinde Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham gibi devlerde de top koşturdu.

Adebayor, yeni takımında krallar gibi karşılandı

Adebayor, yeni takımında krallar gibi karşılandı ile ilgili etiketler Kayserispor Transfer Emmanuel Adebayor paraguay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.