Adebayor sahayı beğenmeyince maça çıkmadı!

Emmanuel Adebayor, Togo Milli Takımı’nın Gambia karşılaşmasını Lome Stadyumu’nda yapması nedeniyle stat zeminini beğenmediği için maça çıkmadı.

Başakşehir’in yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, milli arada çalkantılı günler geçirdi. Ülkesinin milli takımı bu hafta Afrika Uluslar Kupası elemelerinde iki kritik maça çıkan Adebayor, her iki karşılaşmada da forma giymedi.

Skorer'in haberine göre; Bu maçlar öncesinde Adebayor bir açıklama yapmış ve ev sahibi olarak çıkacakları maçı, Togo’daki Lome Stadyumu’nda oynamalarına karşı çıkmıştı. Zeminin kötü olmasını gerekçe olarak gösteren futbolcu, bu konudaki tutumunu karşılaşma zamanı gelip çattığında da değiştirmedi.

İKI MAÇTA DA KADRO DIŞI

Togo’nun Cuma günü bu stadyumda oynadığı Gambia maçına çıkmayı saha koşullarından dolayı reddettiği, Afrika basını tarafından belirtilen futbolcunun, bunun üzerine karşılaşmanın kadrosuna alınmadığı bildirildi. 1-1 biten bu maçın ardından Gambia ile Salı günü bu kez deplasmanda Bakau Stadı’nda karşı karşıya gelen Togo’da Adebayor bu maçta da kadroda yer almadı.

DAHA ÖNCE UYARMIŞTI

Emmanuel Adebayor iç saha maçını zemininden şikayet ettiği Lome Stadyumu yerine komşu ülke Gana’da oynamak yönünde öneride bulunmuştu.

Adebayor sahayı beğenmeyince maça çıkmadı! ile ilgili etiketler adebayor Togo Gambia stat zemin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.